Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1380/otsiologicheskii-opros-gfk-ukraine-12-07-18/

Версия для печати / Оригинальная версия





Социологический опрос GfK Ukraine - 12.07.18

Лідером партійного рейтингу є «Батьківщина», яку підтримують 10% населення. При перерахуванні відсотків від тих, хто визначився з вибором (тобто якщо припустити, що ті, хто обрав варіант «важко сказати», проголосують приблизно так само, як ті, хто визначився) п’ятивідсотковий бар’єр долають 8 партій: «Батьківщина» (18%), «Громадянська позиція» (11%), «Слуга народу» (10%), Опозиційний блок (9%), Партія Святослава Вакарчука, «Солідарність», «Радикальна партія» та «За життя» - по 8%.

«Я щомісяця спостерігаю за електоральними прихильностями населення на базі Омнібусу GfK Ukraine з 2007 року і перед жодними виборами не було ситуації, коли жоден кандидат не набирає більше 10%, не бачила таких даних і за давніші періоди, - повідомила Інна Волосевич, керівниця відділу соціально-політичних досліджень GfK Ukraine. – Зараз маємо унікальний шанс для нових політичних лідерів, але часу для їх кампаній лишається дуже мало».


 




 

Дослідження проводилось в період з 30 червня по 8 липня 2018 року. Було опитано 2753 осіб віком від 18 років та старше в усіх регіонах України, окрім Автономної Республіки Крим. У Донецькій та Луганській області опитування проводилися тільки на територіях, що контролюються Україною.

Вибірка репрезентативна дорослому населенню за статтю, віком, регіоном та розміром населеного пункту за даними Державної служби статистики України станом на 1.01.2017. Максимально можлива похибка вибірки складає 1,9%.

Метод опитування: особисті інтерв'ю вдома у респондента. Сума відсотків відповідей у таблицях, графіках та діаграмах може не дорівнювати 100% через округлення.

GfK Ukraine
Подробнее:http://vibori.co.ua/articles/1/1379/zhoden-z-mozhlivih-kandidat-v-v-prezidenti-ne-nabira-b-lshe-10-p-dtrimki-gfk-ukraine/

 

Автор: admin от 13.07.2018





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X