Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1319/imoshenko-ne-snimu-svoyu-kandidaturu-ni-pri-kakih-obstoyatelstvah/

Версия для печати / Оригинальная версия





Тимошенко: Я не сниму свою кандидатуру ни при каких обстоятельствах

Кандидат в Президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на багатотисячному мітингу в Хмільнику (Вінницька область) наголосила, що не зніматиме свою кандидатуру з президентських перегонів, підкресливши, що для неї немає більшого завдання, аніж викорінити з життя людей безправ'я і встановити справедливість, а це можливо лише після усунення впливу олігархії на владу.

Юлія Тимошенко розповіла, що знає, що таке безправ'я, приниження та беззаконня, бо відчувала це кожного дня у Качанівській колонії.

"Я відчула це, знаходячись у в'язниці, але насправді, в такій своєрідній в'язниці вже 22 роки знаходиться кожен українець", - сказала Тимошенко, додавши, що саме тому викорінення несправедливості є для неї головним завданням.

"933 дні я переосмислювала кожен свій крок. Так як я розклала кожну свою помилку на молекули та атоми, навряд чи хтось ще мої помилки може проаналізувати. Я хочу зараз принести Вам своє вибачення, якщо я щось в своєму житті зробила не так. Я могла помилятися, могла зробити щось не так, як ви очікували, але я ніколи не сповідувала подвійних стандартів", - розповіла Юлія Тимошенко.

Вона вважає, що громадськість має зробити висновки з помилок Помаранчевої революції, не має права не виконати вимог Євромайдану, тому зобов'язана не допустити до влади олігархічні клани.

Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що все своє політичне життя вона боролася з олігархією, і за це її двічі кидали за грати.

За її словами, олігархи і зараз "намагаються взяти під контроль всі фінансові потоки, всі ключові монополії, всі ключові посади отримати в свою власність".

Юлія Тимошенко підкреслила, що олігархія робить ставку на президентські вибори, а революції загрожує реванш.

"Я не спільник в збереженні цієї системи. Що зараз вони хочуть зробити - вони ставлять ставку на ці президентські вибори, вони хочуть знову привести своїх ставлеників...", - зазначила Юлія Тимошенко і уточнила, що цього разу олігархія ставить на іншого кандидата, бо у Партії регіонів та її кандидата Добкіна немає шансів.

"По суті, олігархія списала Януковича разом з його родиною в Ростов-на-Дону. Вони практично позбавилися верхівки айсбергу, але клани залишилися, і вони сьогодні обирають собі можливість приймати участь у виборах президента, мати свого кандидата і поновити свою владу в Україні", - наголосила Юлія Тимошенко і висловила впевненість, що люди зможуть розібратися в усіх політичних протистояннях.


batkivshchyna.com.ua

 

Автор: admin от 10.04.2014
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X