Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/news/1/94/ik-zaregistrirovala-kandidatov-adikalnoi-partii-lyashko-i-utverdila-smetu-sistemy-videonablyudeniya-na-summu-993-6-mln-grn/

Версия для печати / Оригинальная версия





ЦИК зарегистрировала кандидатов Радикальной партии Ляшко и утвердила смету системы видеонаблюдения на сумму 993,6 млн. грн.


Відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Володимир Шаповал. Комісія зареєструвала 139 кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Радикальної Партії Олега Ляшка у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Низкою постанов також зареєстровано 58 кандидатів у народні депутати України, висунутих 8 політичними партіями в одномандатних виборчих округах, зокрема: Народно-демократична партія, Християнсько-демократична партія України, «Народно-трудовий союз України», «Європейська платформа», Патріотична партія України, Радикальна Партія Олега Ляшка, Політична партія малого і середнього бізнесу, «Козацька Українська Партія».

Розглянувши відповідні документи та встановивши, що вони відповідають вимогам виборчого закону, Комісія зареєструвала 140 кандидатів  у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування в 20 регіонах України.

Разом з тим, Комісія відмовила в реєстрації  кандидатами у народні депутати України 39 особам з причини відсутності деяких передбачених законодавством документів і невідповідності інших вимогам виборчого закону.

З цих же підстав відмовлено в реєстрації кандидатами у народні депутати України О.В. Смєкаліна, А.І. Біденку, А.М. Мартинко, К.І. Андрющенку, А.С. Овчаренку, О.І. Скоринову, В.О. Диву, В.В. Колядинському та Д.К. Сучкову, включеним до виборчого списку Радикальної Партії Олега Ляшка у загальнодержавному багатомандатному  виборчому окрузі відповідно під № 48, 12, 66, 67, 93, 124, 135, 140 та 142.

Крім того, скасовано реєстрацію кандидата у народні депутати України О.Д. Шапченка, який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 210  у порядку самовисування, у зв’язку з поданою ним заявою про відмову балотування.

ЦВК зареєструвала довірених осіб 222 кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих  в одномандатних виборчих округах в 22 регіонах України.

Разом з тим, відмовлено в реєстрації довірених осіб кандидатів у народні депутати України ВВ. Поліша, Л.Б. Когуч, Н.П. Припхан, В.М. Штундера та І.О. Бекіш в одномандатних виборчих округах відповідно № 84, 86, 87 та 89.

Зареєстровано також уповноважених осіб Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за реформи) Віталія Кличка», Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Всеукраїнського об’єднання «Громада» в одномандатних виборчих округах.

Розглянувши клопотання громадських організацій, Комісія надала дозвіл Всеукраїнській молодіжній громадській організації «Колегія молодих управлінців та юристів» мати офіційних спостерігачів під час виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, громадській організації «Земляки» – на території Вінницької області, а Дніпропетровській обласній громадській організації «НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ» – на території Дніпропетровської області.

Внесено зміни технічного характеру до постанов ЦВК від 7 серпня 2012 року № 196, від 11 серпня 2012 року № 286.

На завершення засідання Комісія затвердила Кошторис за бюджетною програмою  «Створення та запровадження системи відеоспостереження на звичайних виборчих дільницях на постійній основі під час виборів народних депутатів України у 2012 році» на загальну суму 993 млн. 600 тисяч гривень.

cvk.gov.ua




Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X