Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/news/1/220/tsik-zaregistrirovala-esche-13-kandidatov-v-narodnye-deputaty-ukrainy/

Версия для печати / Оригинальная версия





ЦИК зарегистрировала еще 13 кандидатов в народные депутаты Украины


10 вересня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

Розглянувши відповідні документи та встановивши їх відповідність вимогам виборчого закону, Комісія зареєструвала 13 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування, а саме: Коцюбка О.П.– в ОВО № 62,Тимченко Л.М. – в ОВО № 79,Андрушка Ю.В. –в ОВО № 94,Бойка В.О. – в ОВО № 102,Селяніна Г.В. –в ОВО № 135,Карпенка О.П., Лосєва І.В. – в ОВО № 136, Коряка В.В. – в ОВО № 148,Ткаченка Д.В. – в ОВО № 171,Теслю В.В. – в ОВО № 181, Горкун Г.В. – в ОВО № 184, Дячука Ю.В., Трофименка В.М. – в ОВО № 207

Крім того, Комісія відмовила в реєстрації 2 кандидатів у народні депутати України, а саме: Мельника М.Є. – в ОВО № 18 та Могильнікова В.Д. – в ОВО № 141 на позачергових виборах народних депутатів України у зв’язку з відсутністю документів, зазначених у частині другій статті 55 виборчого закону.

Таким чином, станом на 10 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала 69 кандидатів у народні депутати України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.
Також ЦВК зареєструвала довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах.

Розглянувши клопотання 11 громадських організацій, ЦВК надала дозвіл громадським організаціям "Удар (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" та "МІЖНАРОДНА АНТИКОРУПЦІЙНА ЛІГА" мати офіційних спостерігачів під час позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, Міжнародній правозахисній громадській організації "КОНТИНЕНТ" – на території України, Канади, Італійської Республіки, Французької Республіки, Міжнародній громадській організації "ТРІУМВІРАТ" – на території України та Республіки Білорусь, Всеукраїнській громадській організації "Центр підтримки громадських ініціатив", громадським організаціям "ЦЕНТР ПРОМИСЛОВОЇ ЕКОЛОГІЇ", "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ВЕТЕРАНИ ЗА УКРАЇНУ", "Україна – мати рідна моя", "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ЗАСТУП (ЗА СОЦІАЛЬНУ ТРУДОВУ УКРАЇНСЬКУ ПЕРСПЕКТИВУ)", "ЄВРОПЕЙСЬКІ СТУДЕНТИ ЗА СВОБОДУ" – на території України, ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ "ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ЗМІН" – на території Вінницької області.

Крім того, у зв’язку з порушенням відповідних вимог, встановлених виборчим законом, Комісія відмовила Всеукраїнським громадським організаціям "НОВА ГЕНЕРАЦІЯ" та "Народний антикорупційний нагляд", ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ "НАРОДНЕ ОБ’ЄДНАННЯ "МАЙДАН", ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ "АГЕНЦІЯ СОЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТУВАННЯ "ПРАВО ВИБОРУ" у наданні дозволу мати офіційних спостерігачів під час позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.
Таким чином, сьогодні, 10 вересня, Комісія завершила розгляд звернень громадських організації щодо надання дозволу мати офіційних спостерігачів під час позачергових виборів народних депутатів України. Такий дозвіл отримали 37 громадських організацій.

Розглянувши подання суб’єктів внесення кандидатур до складу ОВК про заміну їх членів, а також заяву голови ОВК про складення повноважень голови без припинення членства в комісії,Комісія внесла деякі зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 5 вересня 2014 року № 858.

На завершення засідання Комісія внесла зміни до постанов Центральної виборчої комісії від 4 вересня 2014 року № 841 "Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Мантеєва О.М." та від 5 вересня 2014 року № 847 "Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Негоя Ф.Ф." щодо повернення грошової застави, визнавши такими, що втратили чинність, пункти 2 зазначених постанов.

cvk.gov.ua




Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X