Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/news/1/219/grazhdanskaya-pozitsiya-i-ydemalyans-podpisali-deklaratsiyu-o-sovmestnom-uchastii-v-vyborah/

Версия для печати / Оригинальная версия





Гражданская позиция» и «Демальянс» подписали Декларацию о совместном участии в выборах


Політичні партії «Громадянська позиція» та «Демократичний Альянс» на сьомому З’їзді «Громадянської позиції» підписали Декларацію про спільну участь у позачергових виборах до Верховної Ради України.

«Команда «Громадянської позиції» та «Демальянсу», яка об’єдналася для спільної участі у виборах до парламенту, - це люди, з якими пов’язують надію та оновлення», - заявив, виступаючи на з’їзді, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

«У списку немає жодної людини за гроші. Нас не фінансує ні Льовочкін, ні Фірташ, ні Коломойський, ні Пінчук, ні інші олігархи», - наголосив він.

Гриценко також зауважив, що «це перші вибори, у яких «Громадянська позиція» як партія буде брати участь. «На президентських виборах ми здобули підтримку та довіру мільйона людей завдяки твердій громадянській позиції, дотриманню слова та послідовності. У нас потенціал, щоб розширити цю підтримку і не втратити довіру», - підкреслив лідер «Громадянської позиції».

У свою чергу лідер «ДемАльянсу» Василь Гацько, зауважив, що партії об’єдналися навколо спільних цінностей, а не заради рейтингів. «Ми об’єдналися задля того, щоб спільно дати відповідь на виклики, які стоять перед Україною», - сказав він.

«У парламенті ми будемо чи не єдиною політичною силою, в якої немає жодних зобов’язань перед системою. Ми матимемо унікальну нагоду, щоб там задавати характер майбутніх змін у країні», - наголосив Гацько.

grytsenko.com.ua




Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X