Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/news/1/161/v-kirovograde-zhestoko-izbili-rukovoditelya-oblastnogo-izbiratelnogo-shtaba-ybatkivschiny/

Версия для печати / Оригинальная версия





В Кировограде жестоко избили руководителя областного избирательного штаба «Батькивщины»


У Кіровограді вчинено напад на народного депутата, керівника обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Валерія Кальченка. Про це повідомив його колега, народний депутат Сергій Сас.

За його словами, Кальченка госпіталізували і наклали на голові шість швів.

Сергій Сас повідомив, що зараз Валерій Кальченко знаходиться у шоковому стані, «очевидно, у нього серйозний струс мозку».

Напад стався у неділю, близько 21:00, коли депутат виходив з квартири.

«Коли він виходив з квартири, назустріч почав рухатись молодий чоловік спортивної статури, а коли вони порівнялися, нападник наніс Кальченку сильний удар в голову. У Валерія Михайловича розсічення надбрівної дуги. Лікарі нанесли шість швів над оком. До того ж у нього сильне забиття голови», - розповів Сас.

Сас переконаний, що напад на Кальченка пов’язаний з його політичною діяльністю, оскільки саме за його ініціативою у Кіровограді вивішено білборди про те, що область за останні півроку перемістилась з 5-го на 26-е місце за показниками соціально-економічного розвитку.

«Влада на Кіровоградщині розгублена: вони бояться програти вибори, бачать, що втрачають свій рейтинг, і тому вдаються до таких кримінальних злочинів», - заявив Сергій Сас.

byut.com.ua



Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X