Русский Выберите язык  Выберите язык

Представители «УДАРа» помогли правоохранителям арестовать в Киеве очередной тираж «чернухи»


12 жовтня представники виборчого штабу “УДАРу” зуміли вистежити на столичній Троєщині 300-тисячний наклад газети з контрагітацією проти демократичних сил. Активістка “УДАРу” прослідувала за машиною, що розвозила “незаконні” газети, і знайшла гараж, у якому зберігалися пачки агіток для подальшого розповсюдження.


У цій газеті розміщена відверто брехлива інформація про “УДАР” та кандидатів-мажоритарників, зокрема про кандидата по 215 виборчому округу Ігоря Опадчого.

На місце події викликали співробітників міліції, які склали протокол. Однак через велику кількість газет правоохоронці не можуть вилучити весь тираж — вони лише зафіксували порушення та взяли примірники для відкриття справи.

Ігор Опадчий, який також побував на місці події, зауважив, що знайдений склад незаконних агіток — це, скоріше за все, лише частина тиражу. “Розповсюдження газет з чорним піаром проти «УДАРу» та найрейтинговіших кандидатів-мажоритарників триває. За нашими даними, загальний тираж “чорнухи” може становити декілька мільйонів, адже в багатьох районах міста ця газета досі розповсюджується”, - сказав кандидат. Представник “УДАРу” наголосив, що передвиборча агітація повинна перебувати у межах правового поля. “Наклеп на Віталія Кличка та рейтингових кандидатів від партії «УДАР» є свідченням того, що влада боїться нас і тому вдається до неправомірних та ганебних прийомів. Припинити потік цього бруду вкрай складно. Однак я впевнений, що наші виборці - грамотні люди, які не піддаються на зухвалі провокації», - заявив Ігор Опадчий.

Цього ж дня активістам «УДАРу» вдалося вилучили ще 1500 примірників іншої чорнушної газети проти «УДАРу» - під назвою «Опозиція». Газету випущено начебто організацією громадського спротиву «Юлі - волю». Автори агітки сконцентрували свої зусилля на поливанні брудом кандидата від «УДАРу» Ігоря Опадчого. В «УДАРі» зараз з’ясовують замовників цієї газети та готують звернення до правоохоронних органів.

klichko.org




Автор: admin от 12.10.2012   |  Оценка  





Вы не можете комментировать!

           



Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X