Русский Выберите язык  Выберите язык

В Тернополе неизвестные злоумышленники подожгли несколько тысяч газет ВО Свобода


Cьогодні вночі невідомі проникли у приміщення, де знаходиться офіс Тернопільської міської "Свободи" та підпалили декілька тисяч примірників газет Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Зазначимо, що цей той самий тираж газет, який було вкрадено, за версією правоохоронців безхатченками, у ніч з 8 на 9 вересня.

"Вчора ввечері міський відділ міліції повернув нам вкрадені газети. Вночі хтось проник в приміщення і підпалив газети. Ми думаємо, що це підпал. Звичайно, що ми дочекаємось офіційної версії з цього приводу міліції, яка не виключено знову зробить крайніми безхатченків", – зазначає голова міської організації Роман Навроцький.

"Очевидно, що комусь невигідний зміст цього видання, в якому критикується теперішня антинародна влада та проливається світло на ті речі, які відбуваються у нашій країні. Наприклад, у газеті були такі статті "Голоси українських виборців рахуватитмуть... "підрахуї" з промосковських шовіністичних папртій", "Жодного голосу - кандидатові від влади або провладному ставленику, що маскується під "щедрого незалежного мецената"", - наголошує свободівець.

Нагадаємо, минулого року з офісу Тернопільської "Свободи" було викрадено оргтехніку та партійну документацію. На жаль, правохоронні органи до цього часу не знайшли злочинців.

Прес-служба ВО "Свобода"




Автор: admin от 29.09.2012   |  Оценка  





Вы не можете комментировать!

           



Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X