Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/news/1/123/polnomochennoe-litso-ot-partii-y-da-vyvezli-v-naruchnikah-s-zasedaniya-okruzhnoi-izbiratelnoi-komissii-223/

Версия для печати / Оригинальная версия





Уполномоченное лицо от партии «УДАР» вывезли в наручниках с заседания окружной избирательной комиссии № 223


У партії “УДАР” заявляють про безпрецедентне за масштабами порушень закону засідання Окружної виборчої комісії у 223-ому окрузі в Шевченківському районі Києва. Там відбувається жеребкування щодо включення кандидатур до складу дільничних виборчих комісій.

Засідання скликали на 8.30 ранку з метою перешкоджання представникам опозиційних партій та кандидатів у депутати потрапити на нього та проконтролювати процес жеребкування. Про засідання повідомили не всіх членів комісії.

Кворуму не зібрали, але попри це члени комісії проводять засідання та почали процедуру жеребкування. Уповноважена особа політичної партії «УДАР Віталія Кличка» в одномандатному виборчому окрузі № 223 Костянтин Шалота намагався перешкодити членам комісії порушувати закон та хотів скласти акти про порушення. До процесу долучилася міліція, але не для того щоб забезпечити дотримання Закону окружною виборчою комісією. Правоохоронці надягнули наручники та повезли в Шевченківське РУ МВС України в м. Києві уповноважену особу партії, усунувши таким чином із приміщення ОВК. По дорозі до райуправління, міліція передумала та повезла представника партії назад до окружної виборчої комісії, де зараз складає протокол про вилучення у нього документів.

Політична партія «УДАР Віталія Кличка» закликає правоохоронні органи забезпечувати дотримання закону усіма суб’єктами виборчого процесу, а не сприяти його порушникам на догоду окремим політичним силам, а Центральну виборчу комісію - забезпечити приведення у відповідність до закону про вибори народних депутатів України діяльності окружних виборчих комісій.

klichko.org




Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X