Русский Выберите язык  Выберите язык

Суд над руководителем Броварского городского избирательного штаба Объединенной оппозиции


12 вересня має відбудетися суд над керівником Броварського міського виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Володимиром Опальком.

«Судилище по-броварськи є наслідком опозиційної діяльності В.Опалька та зухвалого самочинства мера міста І.Сапожка, який прибирає своїх політичних опонентів, оскільки планується, що саме Володимир Опалько буде кандидатом від опозиції на наступних виборах мера міста Бровари», - зазначили у прес-службі Київського регіонального виборчого штабу ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, що під час роботи мобільно-агітаційної бригади в Броварах 11 вересня міліція затримала В. Опалька, який спілкувався з кількома сотнями людей на центральній площі міста.

Ситуація у Броварах на Київщині із знесенням опозиційного намету і затриманням керівника Броварського міського виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Володимира Опалька свідчить про те, що «влада остаточно перейшла всі законні межі».

Про це заявив керівник Київського регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Костянтин Бондарєв.

«Після того, як у понеділок на прес-конференції за участі наших активістів прозвучала інформація про те, що мер Броварів Ігор Сапожко «кришує» гральний бізнес у місті й були наведені конкретні приклади, він збунтував і почав розправу. Одразу ж наступного дня по-варварськи міліціонери і «беркутівці» знесли намет опозиції в Броварах, розігнали мирний мітинг і накинулись з кулаками на наших агітаторів», - наголосив Бондарєв.

Крім того, за його словами, міліція затримала керівника Броварського міського виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Володимира Опалька, та склала адміністративний протокол за спілкування з людьми під час мітингу.

«Якщо агітація в період виборів заборонена, то, можливо, і дихати скоро заборонять в цій країні? Цей факт викликає не просто обурення. Це яскравий приклад того, що наші правоохоронні органи працюють на службі у влади, а не в народу», - додав Костянтин Бондарєв.

byut.com.ua




Автор: admin от 12.09.2012   |  Оценка  





Вы не можете комментировать!

           



Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X