Русский Выберите язык  Выберите язык

Шевченко призвал команду Кличко выйти на политические дебаты с партией Украина - Вперед!


Андрій Шевченко пропонує Віталію Кличку провести політичні дебати між командами партій «Україна – Вперед!» та «Удар» про майбутнє країни. Про це легендарний футболіст, другий номер виборчого списку Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!» заявив в ефірі програми «Великий футбол» на ТРК «Україна».

Андрій Шевченко привітав Віталія Кличка з перемогою в останньому бою, побажавши йому успіхів у спорті і політиці, та запропонував зустрітися на дебатах. «Вітаю Віталія. Він молодець, удачі йому в спорті та політиці. Так уже склалося, що ми в різних партіях, тому пропоную, щоб найближчим часом наші команди зустрілися на політичних дебатах та обговорили питання майбутнього України», – сказав він.

Відповідаючи на запитання ведучих про причини приєднання до Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!» та початку політичної кар'єри, Андрій Шевченко зазначив, що як спортсмен, він зробив усе можливе для України. Тепер же хоче продовжити цей шлях вже як політик. «Я для України зробив усе, що міг. Я вірою і правдою відслужив своїй країні у спорті, тому сьогодні я хочу зробити в політиці для країни, можливо, навіть більше, ніж я зробив у футболі. Перш за все, я бачу себе в розвитку спорту та залученні до нього молоді. Якщо ми сьогодні не піднімемо дитячий спорт, у нас, на жаль, все менше і менше буде здорових дітей», – сказав він.

ukraina-vpered.com




Автор: admin от 10.09.2012   |  Оценка  





Вы не можете комментировать!

           



Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X