Русский Выберите язык  Выберите язык

ЦИК объявила Жвании предупреждение


6 версня 2012 Центральна виборча комісія розглянула заяву кандидата у народні депутати України в ОВК № 140 С. С. Шумського, в якій він повідомляє про встановлення судом факту порушення Закону України "Про вибори народних депутатів України" кандидатом у народні депутати України в цьому ж окрузі Д.В. Жванією, в якій він просить ЦВК "прийняти рішення про попередження кандидату у народні депутати України за 140 виборчим округом Д.В. Жванії з наступним розміщенням у загальнодержавних засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії". 

Вивчивши заяву та додані до неї матеріали, Центральна виборча комісія оголосила кандидату у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 140 Д.В. Жванії попередження за порушення обмежень щодо проведення передвиборної агітації, встановлених Законом України "Про вибори народних депутатів України".

Крім того, Комісія залишила без розгляду по суті скаргу політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", в якій суб’єкт скарги просить визнати протиправними дії кандидата в народні депутати України в ОВО №113 В.М. Тихонова щодо проведення передвиборної агітації, оскільки її було подано з порушенням строку оскарження. Зазначену скаргу з доданими до неї матеріалами надіслано МВС України для перевірки та відповідного реагування.

ЦВК розглянула скаргу Р.В.  Балабана - довіреної особи кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 212 Ю.О.Онищенка, в якій він просить визнати протиправними дії кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 212 Б.О.Гребенюка по розміщенню виборчих листівок у невстановлених місцях та без зазначення відомостей про замовника листівок, установу, що здійснила друк, тираж листівок, інформації про осіб, відповідальних за випуск та оголосити йому попередження. Після відповідного обговорення, Комісія відмовила у задоволенні скарги  Р.В. Балабану  за відсутністю належних підстав та доказів. Разом з тим, зазначену скаргу з доданими до неї матеріалами  та поясненнями кандидата у народні депутати України Б.О.Гребенюка надіслано МВС України для перевірки та відповідного реагування.

cvk.gov.ua

По теме: 
Суд установил, что Жвания подкупал избирателей



Автор: admin от 07.09.2012   |  Оценка  





Вы не можете комментировать!

           



Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X