Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/news/1/105/batkivschina-ik-i-sud-sfalsifitsirovali-izbiratelnye-byulleteni/

Версия для печати / Оригинальная версия





Батькивщина: ЦИК и суд сфальсифицировали избирательные бюллетени


3 вересня 2012 року Київський апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову Об’єднаній опозиції «Батьківщина» щодо включення прізвищ лідера опозиції Юлії Тимошенко та Юрія Луценка до виборчого бюлетеня на парламентські вибори. Закон «Про вибори народних депутатів» передбачає, що виборчий список, затверджений партійним з’їздом, може бути змінений лише тим же з’їздом, а не судом чи Центральною виборчою комісією на догоду нинішній владі.

Прийнявши таке абсолютно незаконне рішення, Київський апеляційний адміністративний суд і ЦВК цілком свідомо вдалися до фальшування виборчого бюлетеня, за що передбачена кримінальна відповідальність. Цим же своїм рішенням Київський адміністративний суд зухвало порушив права мільйонів виборців, які підтримують Об’єднану опозицію. Примітно, що чи не вперше суд у своєму рішенні так і не зміг послатися на конкретну норму закону про вибори, на підставі якої було відмовлено Об’єднаній опозиції «Батьківщина». Таким чином правовий нігілізм в Україні дійшов до останньої межі, коли суду для виконання особистого замовлення Януковича вже не потрібні будь-які посилання на норми закону та права.

Ми звертаємося до всіх міжнародних інституцій, вітчизняних та міжнародних спостерігачів з проханням зафіксувати цей ще один нахабний факт вибіркового застосування законодавства під час.

byut.com.ua




Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X