Русский Выберите язык  Выберите язык

Активистам Объединенной оппозиции угрожают физической расправой. ВИДЕО


Чим ближче до дня виборів 28 жовтня, тим активніше і цинічніше представники влади порушують виборче законодавство. Про це сьогодні заявив керівник Житомирського регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина», народний депутат Сергій Пашинський.

«У виборчому окрузі №67 (смт. Чуднів) представник влади Віталій Развадовський вчинив низку кримінальних злочинів. Зокрема, за його вказівкою на подвір’я керівника Любарського районного штабу «Батьківщини» Людмили Рогальської проник невідомий у масці і почав погрожувати жінці, членам її родини та вимагав припинити займатися політичною діяльністю», - заявив Пашинський.

За його словами, це уже не перший випадок, коли представники кандидата Развадовського чинять тиск на активістів опозиції.

«Зокрема, представник штабу Развадовського Кузмінська В.Д. неодноразово заявляла, що у випадку продовження політичної діяльності членами опозиції щодо них буде вчинена фізична розправа», - повідомив Сергій Пашинський.

«Об’єднана опозиція «Батьківщина» заявляє, що незважаючи на кримінальний тиск, вона усе ж отримає перемогу. А всіх негідників, які користуються наявністю високих міліцейських чинів і погонів та зухвало скоюють кримінальні злочини, буде притягнено до відповідальності», - резюмував Пашинський.


А у Харкові знову розгромили три намети Ігоря Балути

У Харкові розгромили три агітаційні намети кандидата в народні депутати України від Об'єднаної опозиції «Батьківщина» за округом №168 Ігоря Балути.

Нагадаємо, минулої суботи аналогічний інцидент із агітнаметами цього кандидата вже мав місце.

Сьогодні все почалося з агітпосту, розташованого біля ст. м. «23 серпня».

Як повідомила довірена особа Ігоря Балути Інна Чуйко з посиланням на волонтерів, які роздавали агітаційні матеріали біля намету, до них підійшов міський голова Геннадій Кернес і попросив піти, мотивуючи це тим, що сам на цьому місці планує зустріч головного суперника Балути по округу – регіонала Валерія Писаренка.

Після того, як волонтери відповіли відмовою, до них підійшли бритоголові молодчики спортивної зовнішності і розгромили намет.

Крім того, за словами Інни Чуйко, нападу також піддалися сьогодні агітпости біля станції  «Ботанічний сад» і біля парку Горького.

byut.com.ua










Автор: admin от 01.10.2012   |  Оценка  





Вы не можете комментировать!

           



Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X