Русский Выберите язык  Выберите язык

На Хмельнитчине совершено нападение на руководителя избирательного штаба «Батькивщины»


Сьогодні близько 11-ї  години п’ятеро  невідомих молодиків скоїли напад на керівника Хмельницького обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції  «Батьківщина» Олександра Ксенжука.

Про це повідомив народний депутат України від опозиції Геннадій Москаль,  який був присутній під час інциденту.

«О 10-й годині я давав у Кам`янці-Подільському прес-конференцію для ЗМІ, після якої залишився для додаткового спілкування з журналістами. У цей час керівник обласного штабу «Батьківщина» Олександр Ксенжук виходив із приміщення й зіткнувся на виході з п`ятьма молодиками», - розповів Москаль.

«Після чого нападники бризнули йому в обличчя з великих шприців якусь невідому рідину, кілька разів ударили і втекли», - додав народний депутат.

За словами Москаля, свідки відзняли кількох нападників, що стояли перед приміщенням, на камеру мобільного телефону і їхні фото вже надані міліції.

«Ми вимагаємо якнайшвидшого встановлення осіб злочинців і їхнього затримання. Якщо ж правоохоронці й тут шукатимуть нападників такими темпами, як шукають убивцю з «Каравану», я вимагатиму з трибуни Верховної Ради відставки начальника УМВС у Хмельницькій області» - наголосив народний депутат України  Геннадій Москаль.

byut.com.ua




Автор: admin от 04.10.2012   |  Оценка  





Вы не можете комментировать!

           



Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X