Русский Выберите язык  Выберите язык

В Черновцах оппозиция в суде доказала незаконность агитации кандидата от власти


Чернівецький окружний адміністративний суд у середу, 5 вересня, задовольнив позов керівника обласного штабу Об`єднаної опозиції "Батьківщина" Максима Бурбака, визнавши протиправними дії кандидата у депутати від Партії регіонів, секретаря міськради, який балотується до Верховної Ради по 201 виборчому округу.

Кандидат у народні депутати України Максим Бурбак 3 вересня 2012 року звернувся до Чернівецького окружного адміністративного суду із позовною заявою. Він вимагав "встановити неправомірними дії кандитата в народні депутати України Віталія Михайлішина щодо здійснення передвиборчої агітації на щорічній конференції працівників педагогічних закладів міста Чернівці 29 серпня 2012 року".

У своїй постанові, даючи оцінку виступу секретаря міськради перед освітянами, суд наголосив, що "промова кандидата в депутати Михайлішина В.М. по своїй суті і змісту являється ні чим іншим, як передвиборчою агітацією", а сама конференція працівників навчальних закладів Чернівців використовувалась "кандидатом у депутати Михайлішиним В.М. як об`єкт за місцем роботи під час виконання своїх службових обов`язків".

Факт незаконної агітації був зафіксований на відео членами ГМ ОПОРА. На Буковині не вперше фіксують факти незаконної агітації чиновиками. Зокрема, громадська мережа розповсюдила відео, на якому за кандидатів від Партії регіонів агітують голова ОДА Михайло Папієв та голова Сокирянської РДА Василь Козак. Усі випадки незаконної агітації фіксуються представниками опозиції.

frontzmin.ua




Автор: admin от 06.09.2012   |  Оценка  





Вы не можете комментировать!

           



Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X