Русский Выберите язык  Выберите язык

В Херсоне за ночь бигборды оппозиции заклеили лозунгами к приезду Януковича. ВИДЕО

До робочого візиту на Херсонщину Президента України, почесного лідера Партії Регіонів Віктора Януковича всі білл-борди опозиційних сил, розміщені по маршруту слідування картежу гаранту, були заклеєні вітаннями Президенту України.

11 жовтня Херсон з робочим візитом відвідав Президент України Віктор Янукович. З нагоди цього з самого ранку все місто було прикрашене біло-блакитними прапорами, стрічками та іншою атрибутикою з символікою Партії Регіонів.

Як повідомляє активіст громадської мережі ОПОРА, того ж дня прес-служби штабів опозиційних політичних сіл розповсюдили інформацію, що білл - борди, на яких було розміщено передвиборчу агітацію ВО «Батьківщина» та інших опозиційних політичних сил, за ніч невідомими були заклеєні гаслами на біло-синьому фоні «Херсонщина вітає Президента України», «Голосуємо за майбутнє», « Я – у команді» (фото). Крім того, за інформацією херсонських журналістів - очевидців, вночі ці білл-борди охоронялися міліцією.


 

Як прокоментував ОПОРІ керівник прес-служби Херсонського регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Станіслав Трошин, виборчі штаби вже звернулися до операторів зовнішньої реклами з метою отримання письмових роз’яснень по ситуації, яка склалася, що стануть базою для звернення штабістів до правоохоронних органів та органів прокуратури.

 

Автор: admin от 14.10.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X