Русский Выберите язык  Выберите язык

Непроходных мажоритарщиков попросят отозвать кандидатуры - Томенко

Один з керівників штабу Об'єднаної опозиції Микола Томенко, за повідомленням "Газета.ua", на прес-конференції в Черкасах сказав, що непрохідних мажоритарників попросять поступитися голосами і зняти свої кандидатури.

"Зараз виникла певна складність. Проілюструвати її можна на прикладі 194 виборчого округу. На сьогоднішній день абсолютно очевидно, що якщо влада визначиться чи вона підтримує Парамонова, чи Жуковську — то від влади буде хтось один. Опозиційних кандидатів на окрузі теж декілька. Виникає питання: "Навіщо їм балотуватися?". Адже вони відбирають голоси у прохідного Булатецького. Ми офіційно їх попросимо долучитися до нашої кампанії. Якщо їхня мета звільнити Україну від донецької влади, а зокрема на Черкащині чиста окупація, то ми підпишемо з ними угоди, вмонтуємо сегменти їхніх програм до програм кандидатів, які якщо не стовідсотково, то значною мірою можливості будуть депутатами. Бо якщо почнеться "гра" - там буде кожен відсоток на вагу золота", - наголошує Томенко.

За словами, політика, опозиція готова переговорів.

"Це справді важливий момент. Ми не проголошуємо себе переможцями, що, мовляв, нам не треба інших політиків, політичних партій. Навпаки ми готові до переговорів і до зустрічей.

Ми свідомі того, що коли станеться, що наші колеги із братніх опозиційних, чи українських партій будуть до кінця йти, то ця геройська донецька влада до кінця і залишиться", - відзначив політик.

"Якщо така любов до нинішньої влади в "УДАРу, чи "Україна — вперед!", чи "Нашої України", або в тих самовисуванців, які кажуть, що вони такі українці, що нам до них тягтись і тягтись — то чого вони допомагають донецькій владі? Зрозуміло, що в тих українців буде по 1,5-2 %. Так для чого це? Щоб зайняти почесне сьоме, чи десяте місце. Протистояння ж буде між опозицією і владою, тобто між двома кандидатами. Тому спробуємо зробити таке звернення до 1 жовтня" - повідомив керівник опозиційного штабу.

Зокрема, Томенко наголошує, що Об'єднана опозиція навіть готова зняти своїх кандидатів, на користь прохідних від інших політичних сил.

"З тими політичними силами, що чітко орієнтовані на результат ми готові говорити. З Кличком ми по Києву домовилися. Де в них популярні кандидати — ми готові своїх зняти. Так само навіщо їм заважати нашим кандидатам, якщо їх кандидат буде четвертим, чи п'ятим? Грамоту за четверте місце ніхто не дає", - додав Томенко.

 

Автор: admin от 17.09.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X