Русский Выберите язык  Выберите язык

Растет практика заклейки бигбордов оппозиции рекламой другой партии. ФОТО

Об’єднана опозиція «Батьківщина» заявляє, що влада продовжує знищувати білборди опозиції
 
Так, в ніч з 13 на 14 вересня на виїзді з Києва рекламою Партії регіонів були заклеєні білборди опозиції.
 
було
 
 
стало
 
Така ж сама картина на трасі Київ-Одеса.
 
було
 
стало
 
Крім того, були заклеєні білборди Об’єднаної опозиції «Батьківщина» на трасі Київ-Житомир.
 
було
 
стало
 

Аналогічна ситуація склалась в Закарпатті стосовно фактів заклеювання агітаційних матеріалів «УДАРу», розміщених на білбордах, агітаційними матеріалами Партії регіонів. Про це «УДАР» 14 вересня подав скаргу до ЦВК. 

У той же день Центральна виборча комісія направила до Міністерства внутрішніх справ України для перевірки цю скаргу партії "УДАР" щодо порушень виборчого законодавства Партією регіонів. У свою чергу представник Партії регіонів у ЦВК Владислав Забарський заперечив причетність Партії регіонів як до виготовлення листівок з наклепницькими відомостями, так і до заклеювання бігбордів. "Партія регіонів суворо дотримується вимог законодавства у частині проведення агітації і не вдається до порушень. Всі зразки агітаційної продукції ми направляємо до ЦВК", - наголосив він... читати далі


Також і у виборчих округах Київської області масово знищують зовнішню рекламу та агітаційні плакати кандидатів-мажоритарників від партії «УДАР Віталія Кличка».

Зокрема, у Фастові протягом вихідних було зрізано два білборди і залито чорною фарбою близько 20 сіті-лайтів із зображенням кандидата у народні депутати України від партії «УДАР» по 91 виборчому окрузі Руслана Сольвара. Цікаво, що цими днями у Фастові відбувалися святкові заходи з нагоди Дня міста.

У свою чергу, в місті Вишгороді, яке є центром 96 одномандатного виборчого округу, було зрізано три білборди кандидата-мажоритарника від «УДАРу» Дмитра Крейніна. Згодом на місці пошкоджених рекламних носіїв з’явилися новенькі агітаційні щити Партії регіонів.

У Київському обласному виборчому штабі партії «УДАР» заявляють, що кампанія опонентів по знищенню партійної агітації «УДАРу» набрала масового характеру.

«Минулого місяця в Обухові понищили усі наші білборди, які були розташовані в найбільш людних місцях. Тепер те саме відбувається в інших районах Київщини. Показово, що у більшості випадків нищення агітаційної продукції «УДАРу» на їх місці вже на наступний день з’являється політична реклама Партії регіонів. Це наводить на висновок, що саме вони й займаються цим беззаконням», - заявили в «УДАРі».

Як повідомлялося раніше, рекламні щити партії «УДАР» вже зазнали нападу в Черкаській, Одеській, Закарпатській областях та Криму.



Влада продовжує знищувати білборди Об’єднаної опозиції «Батьківщина».
 
За повідомленням «Батьківщини» з 15-го по 17-те вересня на трасі Київ-Одеса були пошкоджені 23 рекламні конструкції, де розміщувалася реклама опозиції.
 
На більшості білбордів матеріали були зірвані, а деякі просто заклеєні рекламою Партії регіонів.
 
 

 

Автор: admin от 15.09.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X