Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/997/batkivschina-zayavlyaet-chto-partiya-regionov-planiruet-sorvat-vybory-v-213-m-okruge/

Версия для печати / Оригинальная версия





Батькивщина» заявляет, что Партия регионов планирует сорвать выборы в 213-м округе

Прес-служба і виборчий штаб єдиного кандидата Об’єднаної опозиції «Батьківщина» в 213-му в/о Володимира Яворівського отримали інформацію, що в ніч на 21 жовтня було проведено серію таємних нарад із членами, головами, секретарями дільничних виборчих комісій, що потрапили туди за квотами Партії регіонів, Валерія Борисова та низки «технічних» партій – таємних сателітів владної партії.

На цих нарадах-змовах провладним членам, секретарям, головам виборчих комісій віддано наказ – у разі перемоги на дільниці опозиційних сил, не підписувати протоколи про результати підрахунку голосів. У разі невиконання наказу «неслухняним» не виплатять гроші за роботу в комісіях.

Така поведінка Партії регіонів, керівництво якої робить міжнародні заяви про зацікавленість у демократичних і справедливих виборах, ставить під загрозу сам факт парламентських виборів в Україні.

Інструктори-контролери ПР на згаданих таємних нарадах не приховували, що метою непідписання протоколів є зрив виборів, провокація громадських заворушень з наступним введенням президентом надзвичайного стану в Україні.

Прес-служба і виборчий штаб Володимира Яворівського звертаються до законослухняних і добропорядних громадян, котрі волею випадку, з примусу чи за «рознарядкою» ПР стали членами, секретарями, головами ДВК:

Шановні співгромадяни. Вас змушують порушувати Закон України. Відповідати за це порушення будете ви особисто, а про тих, хто змусив вас переступити через закон і волю співгромадян, ніхто навіть не згадає. Не наражайте себе на ганьбу і кримінальну відповідальність. Імена тих, хто за жменю гривень продав свободу своїх співгромадян, після неминучої перемоги демократії в Україні, будуть вивішені на всеукраїнську Дошку ганьби в Інтернеті. Назавжди. Про цю зраду громадянського обов’язку будуть знати ваші рідні, друзі, нащадки. Подумайте про це. Будьте стійкими перед дрібною спокусою, залякуванням бандитів у владі. Вони самі бояться!

byut.com.ua

 

Автор: admin от 23.10.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X