Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/96/klichko-ne-bazha-n-z-kim-ob-dnuvatisya-v-n-ide-svo-m-shlyahom/

Версия для печати / Оригинальная версия





Кличко не бажає ні з ким об'єднуватися. Він йде своїм шляхом

В партії «УДАР» позитивно сприймають рішення колег по опозиції, зокрема, Батьківщини, Фронту змін та деяких інших партій йти на вибори єдиним списком. При цьому в партії закликають партнерів по демократичному табору з повагою ставитися до рішення «УДАРу» йти на вибори самостійно. Про це заявив Віталій Кличко під час спілкування зі студентами та випускниками Києво-Могилянської академії - повідомляє klichko.org.

Кличко зазначив: «УДАР» поважає рішення колег про об’єднання, проте в політиці важливо не просто здобути перемогу, набагато важливіше – утримати її. «Утримати її ми можемо тільки разом, захищаючи результати голосування. Головне – не повторити помилок минулих років, коли демократи зайшли в парламент, а потім почалася багатоденна «коаліціада» та безкінечні сварки і розколи», – наголосив політик.

За його словами, є безліч прикладів того, як гучні політичні об’єднання розвалювалися в парламенті. «Об’єднання зусиль – це дуже важливо, але набагато важливіше те, для чого ми це робимо. Наша мета – отримати понад 50% голосів у майбутньому парламенті. Соціологія говорить про те, що «УДАР», а значить, і всі демократичні сили не виграють від входження в єдиний список. Ми є опозиційною партією і бачимо себе тільки в союзі з іншими демократичними партіями, з якими плануємо разом працювати у майбутній ВР. Тому хотіли б, щоб партнери по опозиції з повагою ставилися до нашого рішення йти на вибори окремим списком», – зауважив Кличко.

Запорукою перемоги на виборах Кличко вважає взаємонепоборення та повагу одне до одного. «Мені здається, що нам треба в опозиційному колі шукати те, що нас об’єднує, а не навішувати ярлики. Тоді ми швидше вийдемо не на передвиборчий, а на більш глибокий і тривалий формат об’єднання», – відзначив лідер «УДАРу». 

 

Автор: admin от 24.04.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X