Русский Выберите язык  Выберите язык

КПУ разрешается проводить митинги, а оппозиции - нет

Влада через суд забороняє мітинг Арсенія Яценюка у Харкові

У суботу, 13 жовтня, Харківський окружний адмінсуд із надуманих причин заборонив проведення мітингу голови Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсенія Яценюка, який має відбутися на майдані Свободи в Харкові 15 жовтня.


Суд мотивував своє рішення тим, що майдан Свободи є місцем відпочинку харків’ян, а мітинг Об’єднаної опозиції може заважати їм. У той же час, 9 серпня на майдані Свободи проходив чисельний мітинг Комуністичної партії, також постійно відбуваються масові заходи, які проводить місцева влада.

Об’єднана опозиція оскаржує рішення Харківського окружного адміністративного суду.

Нагадаємо, Чернігівський окружний адміністративний суд двічі забороняв проводити мітинг Об’єднаної опозиції «Батьківщина» на Красній площі Чернігова, запланований на 1 жовтня. Суд посилався на те, що місцева влада та органи самоврядування нібито не зможуть забезпечити охорону громадського порядку під час мітингу. Об’єднана опозиція оскаржила це рішення, і Київський апеляційний адміністративний суд задовольнив скаргу «Батьківщини» і скасував рішення Чернігівського адмінсуду як незаконне.

frontzmin.ua

 

Автор: admin от 14.10.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X