Русский Выберите язык  Выберите язык

УДАР: Борьба оппозиционеров между собой играет на победу власти

Партія «УДАР» не збирається використовувати брудні методи боротьби проти політичних опонентів та не вдаватиметься до провокацій на адресу колег по опозиційній діяльності. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко в коментарі журналістам на Сумщині, де перебуває з робочим візитом.

Кличко наголосив, що зростаючі рейтинги «УДАРу» сьогодні не дають спокою як політичним опонентам, так і колегам по опозиції.

«Рейтинг підтримки нашої партії росте, конкурентне середовище збентежене. Багато партій розглядають нас як конкурентів. Здається, що у когось там здають нерви», - сказав Кличко.

Він зауважив, що «УДАР» неодноразово звертався до колег по опозиції дотримуватися принципу непоборення. «Ми дотримувалися наших позицій, але, на жаль, не всі з наших колег дотримуються того ж. Ми не будемо використовувати таких методів боротьби, – наголосив політик. – Якщо ми боротимемося один з одним, ми лише допомагатимемо партії влади».

Політик зауважив, що «УДАР» будує свою кампанію на позитиві і коректно ставиться до колег по опозиції в будь-якій ситуації.

В “УДАРі” заявляють, що партії не доведеться змушувати кандидатів в мажоритарних округах знімати свої кандидатури на користь іншого опозиційного кандидата там, де це необхідно для перемоги демократичних сил. Це буде усвідомлений вибір наших кандидатів – зазначив керівник виборчого штабу “УДАРу” Віталій Ковальчук.

“Партія “УДАР”, зі свого боку, має багато сильних кандидатів, які пройшли жорстке протистояння у одномандатних округах, адміністративний тиск і чорний піар, здобули підтримку людей. І сподіваємося, що колеги по опозиції їх підтримають”, – заявив Ковальчук.

Сьогодні очевидно, що будь-які зміни в країні неможливі, доки при владі перебуває Партія регіонів. І одне із основних завдань нинішніх виборів – відсторонити її від влади.

Це можливо лише якщо у Верховній Раді буде створено демократичну більшість. Партія “УДАР” формуватиме таку більшість, – йдеться в заяві “УДАРу”. - А для цього опозиційним силам необхідно перемогти Партію регіонів скрізь, де це можливо: і за партійними списками, і в мажоритарних округах.

Ми відповідальні перед своїми виборцями. Задля реалізації наших програмних принципів і проведення змін у країні ми зробимо все, щоб не допустити перемоги представників влади, – зазначив керівник виборчого штабу “УДАРу”.

klichko.org

 

Автор: admin от 09.10.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X