Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/918/oppozitsionnye-sily-esche-imeyut-shans-soglasovat-kandidatov-mazhoritarschikov-arsenii-tsenyuk/

Версия для печати / Оригинальная версия





Оппозиционные силы еще имеют шанс согласовать кандидатов-мажоритарщиков - Арсений Яценюк

Об’єднана опозиція «Батьківщина» готова до переговорів і прийняття конкретних рішень щодо узгодження єдиних кандидатів на одномандатних округах із партією «Удар». Про це заявив голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк на прес-конференції в Миколаєві 9 жовтня.

Відповідаючи на запитання журналіста про перебіг переговорів про узгодження мажоритарних кандидатів із партією «Удар», Арсеній Яценюк нагадав, що ще півроку тому Об’єднана опозиція зверталась до всіх політичних сил із закликом сформувати єдиний список мажоритарних кандидатів: «В результаті нам вдалось об’єднати 8 партій під прапором Об’єднаної опозиції. Нам вдалось домовитися із дев’ятою партією - це ВО Свобода, щодо висунення на одномандатних округах єдиних кандидатів».

«Щоправда нам не вдалось домовитися з іншими. Але це не означає, що ми втратили шанс. У нас є ще час до 15 жовтня», - додав він.

Арсеній Яценюк наголосив, що Об’єднана опозиція готова зробити все для того, щоб не дати Партії регіонів отримати більшість у новій Верховній Раді. «Ми готові до переговорів заради майбутнього України. І не просто переговорів, а до прийняття конкретного рішення. У нас все готове для прийняття цього рішення», - підкреслив він.

За його словами, зараз проводяться 33 соціологічні дослідження в округах, «які викликають певні спірні моменти, для того, щоб з’ясувати, хто є беззаперечним лідером на цьому окрузі», - наголосив Арсеній Яценюк.

frontzmin.ua

 

Автор: admin от 09.10.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X