Русский Выберите язык  Выберите язык

«Свобода» не ведет переговоров с «УДАРом» по мажоритарным округам - Тягнибок

Партія «Свобода» не веде переговорів із партією «УДАР» Віталія Кличка щодо кандидатів на одномандатних округах, повідомив 8 жовтня у Дніпропетровську в ексклюзивному коментарі Радіо Свобода лідер партії «Всеукраїнське об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

«Я не мав жодних переговорів із Кличком», – сказав Тягнибок.

Водночас він заявив, що знає про перемовини з «УДАРом» своїх партнерів із Об’єднаної опозиції «Батьківщина». «У принципі, якщо вони визначаться по кандидатах у мажоритарних округах, то ВО «Свобода» буде підтримувати по тих 190 округах, які перейшли в результаті розподілу до «Батьківщини», тих узгоджених кандидатів», – сказав Радіо Свобода Олег Тягнибок.

Він також сказав, що на решті – 35 – одномандатних округів, де висунула своїх кандидатів партія «Свобода», знімати їх на користь «УДАРу» не будуть.

«У нас нема таких округів, де ми могли б знімати кандидатів. Я наскільки аналізував, у нас із 35 округів нема жодного, де б «УДАР» міг претендувати на перемогу, а наші кандидати – ні», – повідомив Тягнибок.

8 жовтня один із лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолій Гриценко заявив, що переговори «Батьківщини» з «УДАРом» по мажоритарних округах завершаться до неділі, 14 жовтня.


Радіо Свобода © 2012 RFE/RL, Inc.

 

Автор: admin от 09.10.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X