Русский Выберите язык  Выберите язык

Виборчим штабом у Партії регіонів керуватиме Клюєв

Андрія Клюєва затверджено начальником центрального виборчого штабу Партії регіонів на парламентських виборах - повідомляє Українська правда.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні політради партії в понеділок, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Андрій Петрович Клюєв, який очолив Центральний виборчий штаб, - сьогодні найбільш підготовлена людина в партії", - заявив перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак.

За його словами, до роботи у виборчому штабі також буде залучена "команда професіоналів, яка проводила не одні вибори".

"Керівником публічної виборчої кампанії Партії регіонів затверджений Сергій Тігіпко, заступником з ідеології - Борис Колесніков, заступником з координації діяльності та роботи з громадськими організаціями та іншими партіями - Володимир Рибак, заступником по роботі з VIP-агітаторами і взаємодії з Верховною Радою - Олександр Єфремов" , - сказав "регіонал".

Він зазначив, що всі згадані рішення були прийняті одноголосно.

Відповідаючи на питання про те, чи візьмуть дані представники Партії регіонів відпустку на час проведення виборчої кампанії, Рибак підкреслив:

"Всі будуть діяти відповідно до законодавства".

Рибак також повідомив, що перша п'ятірка виборчого списку буде оприлюднена в ході XIV з'їзду Партії регіонів, який призначений на 31 липня.

"31 липня ми плануємо провести XIV з'їзд партії. На з'їзді будуть затверджені списки кандидатів у депутати по багатомандатному виборчому округу, а також по одномандатних округах. Будуть надані повноваження політраді приймати відповідні рішення між з'їздами, а також визначені перші п'ятірка і десятка кандидатів у депутати" , - зазначив він.

"Перша п'ятірка буде сформована тоді, коли ми проведемо соціологічні дослідження, вивчимо підтримку громадянами можливих кандидатів, визначимо тих, хто користується найбільшою підтримкою населення. Оприлюднимо її на ХІV з'їзді партії", - додав Рибак.

 

Автор: admin от 23.04.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X