Русский Выберите язык  Выберите язык

Батькивщина заявляет о терроре власти против мажоритарщиков от оппозиции

ЗАЯВА
Політради Об’єднаної опозиції «Батьківщина»

Політрада Об’єднаної опозиції «Батьківщина» заявляє про розпочатий владою безпрецедентний терор проти кандидатів у народні депутати від опозиції, які балотуються у мажоритарних округах, зокрема, через погрози арештів і ув’язнення за фальшивими звинуваченнями і фальсифікованими справами.

Кандидат у народні депутати від опозиції по мажоритарному виборчому округу №132 Аркадій Корнацький 1 жовтня був вимушений покинути Україну до завершення виборчої кампанії.

Мова йде про кандидата, який посідає лідируючі позиції в себе в окрузі і має всі шанси на перемогу. У нас не викликає сумніву, що саме з цієї причини і була запущена проти нашого колеги репресивна машина.

Брутальний тиск на Корнацького як прохідного кандидата від опозиції тривав протягом усієї виборчої кампанії.

Інформація про запланований арешт надійшла до адвокатів Корнацького після отримання ним повістки на допит до прокуратури Київської області на 15.00 2 жовтня, а також повістки на допит до Первомайського РВ УМВС України в Миколаївській області об 11.00 також 2 жовтня.

Оскільки побувати у двох місцях з різницею у чотири години у Києві і Миколаївській області фізично неможливо і Корнацькому довелося б пропустити один із допитів, йому планували пред’явити постанову про примусовий привід з подальшим затриманням за начебто уникнення слідчих дій.

Раніше майже за таким самим  сценарієм було кинуто за грати заступника керівника виборчого штабу Корнацького Людмилу Нікіткіну, яка вже третій місяць утримується у СІЗО за абсурдними надуманими звинуваченнями.

Політрада Об’єднаної опозиції «Батьківщина» вимагає від влади негайно припинити переслідування Аркадія Корнацького.

Ми свідомі того, що режим, який дискредитував себе на увесь світ, не бачить іншого порятунку для себе, окрім політичних переслідувань опонентів. Але ми звертаємося до виконавців злочинних наказів із закликом пам’ятати про те, що відповідальність за протиправні дії настане.

Політрада Об’єднаної опозиції звертається зі словами підтримки Аркадію Корнацькому та закликає виборців, незважаючи на тимчасову відсутність кандидата на окрузі, віддати за нього свої голоси.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 04.10.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X