Русский Выберите язык  Выберите язык

Объединенная оппозиция перешла к основному этапу избирательной кампании - презентации плана изменений

«Основна стадія виборчої кампанії Об’єднаної опозиції дає відповідь на запитання, чому потрібно голосувати за Об’єднану опозицію, що вона буде робити в новій Верховній Раді і як це безпосередньо впливатиме на життя українців», - заявив голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час прес-конференції в Івано-Франківську в суботу, 29 вересня.

За його словами, «Батьківщина» далі рухається за своїм планом змін, який опозиція оприлюднює щодня. «Мова іде про 80 законів, які повинна прийняти опозиція, яка отримає більшість у новій Верховній Раді України. Тобто зараз ми говоримо про конкретні цілі і завдання, про те, що буде прийнято в стінах нового парламенту», - додав Арсеній Яценюк.

План змін Об’єднаної опозиції передбачає насамперед скасування всіх актів, підписаних президентом Януковичем, що не відповідають Конституції, наголосив він. Також серед 80 законів - закон про освіту, медичну реформу, новий закон про державний бюджет, закон про забезпечення робочими місцями, новий Податковий кодекс. «Це також цілий антикорупційний пакет, який передбачає в першу чергу створення національного антикорупційного бюро і зміни до закону про боротьбу з корупцією, щодо декларування пільг, доходів і витрат не тільки чиновників, але і членів їх сімей», - наголосив він.

«Ми активно працюємо для того, щоб донести до українців свою позицію, щоб українці повірили, проголосували і отримали ті зміни в країні, на які всі сподіваються», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Відповідаючи на запитання журналіста про шанси на перемогу мажоритарників від Об’єднаної опозиції, голова Ради «Батьківщини» наголосив, що висунення єдиних кандидатів від опозиції на мажоритарних округах – «це багато, але недостатньо»: «Від хати до хати, від людини до людини – таким чином формується перемога. Тому перемога зараз залежить від позиції кожного мажоритарника. Вони отримали в руки серйозну зброю – прапор Об’єднаної опозиції. Ця зброя на старті дає 20%, а далі треба працювати», - підкреслив Арсеній Яценюк.

frontzmin.ua

 

Автор: admin от 30.09.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X