Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/835/v-okruge-regionala-melnika-chlenami-ik-stali-isklyuchitelno-lyudi-iz-ego-nalogovoi-akademii/

Версия для печати / Оригинальная версия





В округе регионала Мельника членами УИК стали исключительно люди из его Налоговой академии

"Жеребкування" при формуванні дільничних виборчих комісій було грубо сфальсифіковано в інтересах провладного кандидата від Партії регіонів Петра Мельника.

Про це заявив кандидат у народні депутати від Української платформи "Собор" на 95-му виборчому окрузі (м. Ірпінь) Євген Жовтяк - повідомляє 
Gazeta.ua

"Із самого ранку 20 вересня 2012 року члени комісії на всі запитання про засідання комісії відповідають, що їм треба опрацювати понад 100 подань суб'єктів висунення членів до ДВК (48 мажоритарників і понад 50 партій), тому засідання сьогодні швидше за все не буде. А якщо буде, то не раніше, як вночі, - розповідає "соборівець". - "Ненадійним" членам ОВК твердо говорили, що сьогодні засідання точно не буде, технічний персонал перевіряє списки, тому приїжджати не треба. Від кандидатів і довірених осіб відмахувалися фразами: "Ви ж бачите скільки роботи! Не заважайте!", "Як тільки буде прийнято рішення про скликання засідання – всім повідомимо".

Зала засідань була закрита. Члени комісії працювали по кабінетах. Близько 15 години члени комісії піднялися з робочих місць і заявили, що йдуть на обід. Довірені особи супроводжували їх на перший поверх, а потім на вулицю.

У цей час люди провладного кандидата Петра Мельника під керівництвом Гусятинського Миколи зайняли залу засідань, а члени комісії, які "пішли на обід" повернулися на другий поверх. Підступи до комісії і столу, де відбувалося "жеребкування", були щільно оточені "бойовиками" Мельника.

"Раптом повернувся відсутній голова комісії і без оголошення порядку денного  розпочав "жеребкування". Не показуючи вміст коробки, він заявляє, що "жеребкування" відбудеться шляхом витягування ним із коробки номерів суб'єктів висунення кандидатів до ДВК", - йдеться у зверненні кандидата.

За словами Жовтяка, в коробці для "жеребкування" були номери лише тих "щасливчиків", які пройшли "погодження процедури", з якої щойно з заповненою коробкою приїхав голова ОВК. Після "жеребкування" порожня коробка для жеребкування зникла. Голосів із-за спин "бойовиків" Мельника з вимогою показати, чи були там номери суб'єктів, що "програли" (а мало залишитись в коробці понад 75 номерів) ніхто не чув".

Таким чином, впевнений кандидат від "Собору", влада витягла з коробки тільки тих, кого сама туди вкинула. Всі вищеописані події тривали 10-15 хвилин.
"За "збігом обставин" "виграли" "жеребкування" лише мажоритарники, які закінчили Податкову академію (ректор – народний депутат і кандидат у народні депутати від Партії регіонів Петро Мельник), кандидати й партії, чиї довірені особи працюють в Податковій академії. Тих, чиї довірені особи нині не числяться співробітниками Податкової академії, видає те, що їхні офіційні передвиборні програми (сайт ЦВК) набиралися на тих же комп'ютерах, що й програми кандидатів, чий зв'язок із Петром Мельником більш наочний", - вказав Жовтяк.


По теме:

Избирательные комиссии формируются с беспрецедентными нарушениями. Батькивщина заявляет тоже самое, что и Свобода и УДАР

ВО Свобода также, как и УДАР, заявляет о фальсификациях во время жеребьевки относительно состава УИК


Кличко:Фальсификации выборов начинаются сегодня с формирования УИК

 

Автор: admin от 23.09.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X