Русский Выберите язык  Выберите язык

Янукович за рівнем падіння рейтингу зрівнявся з Ющенком


До середини президентської каденції підтримка Януковича серед населення знизилася у три рази, число незадоволених його політикою збільшилося вдвічі. Аналогічні втрати у рейтингу були у Віктора Ющенка.

Президента Віктора Януковича повністю підтримують 12,6% громадян України, у той час як не підтримують — 47%. Про це свідчить опитування, проведене соціологічною службою Центру Разумкова спільно з Фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва.

Як відомо, на початку президентської каденції рівень підтримки Януковича був майже 40% проти 23%, що не підтримують курс глави держави (дані на травень 2010 року — ред.).

Таким чином, підтримка Януковича знизилася у три рази, число тих, хто не підтримує, збільшилося вдвічі.

Аналогічні втрати в рейтингу були у Віктора Ющенка, який, почавши з 47% проти 27% (лютий і травень 2005 р.) до середини каденції мав 15% повної підтримки і 49% - його діяльність не підтримували.

Крім того, українці не підтримують діяльність парламенту і уряду. Повністю підтримують діяльність першого — 4%, другого — 7%; не підтримують — 54 і 48% відповідно.


ZN.UA

 

Автор: admin от 23.09.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X