Русский Выберите язык  Выберите язык

Власть продвигает Довгого в депутаты вместо привлечения его к ответственности

Влада робить усе для того, щоб її ставленик Олесь Довгий не мав жодних проблем у своєму виборчому окрузі. Так Віктор Чумак, кандидат від «УДАРу» в Дніпровському районі столиці, прокоментував той факт, що жодна опозиційна партія не отримала керівної посади в окружкомі у 214-му виборчому окрузі Києва.

«УДАР» уже заявляв про те, що жеребкування по кандидатурах до окружних виборчих комісій, в результаті якого «УДАР» не отримав жодного представника в ОВК, є частиною виборчої технології влади, - нагадує Чумак. - І сьогодні ми бачимо, як ця технологія реалізується на практиці».

«Людина, яка впродовж кількох років у складі «молодої команди Черновецького» фактично обкрадала київську громаду, не має жодного морального права представляти інтереси киян у Верховній Раді. Лише через покровительство сьогоднішньої влади Олесь Довгий замість того, аби відповідати за свої дії, намагається стати депутатом парламенту від Києва».

«Комунальне майно та підприємства, що продавалася за ціною в десятки разів меншою за їх ринкову вартість, сотні втрачених зелених зон, парків та скверів, тисячі гектарів заповітної київської землі, розданої за безцінь – сумний підсумок роботи колишнього мера Леоніда Черновецького та його вірного помічника, екс-секретаря Київради Олеся Довгого. Однак, за українських політичних реалій, замість того щоб сидіти у в’язниці, вони зберігають шанси знову прийти до парламенту і отримати депутатську недоторканність. А влада всіляко їм у цьому допомагає», відзначає представник УДАРу.

«Одним з перших рішень «УДАРу» у Верховній раді буде проведення антикорупційної люстрації київської влади за останні 5 років. Наша політична сила бере на себе зобов’язання зробити публічний аудит діяльності київської влади за часів Леоніда Чернівецького та голови КМДА Олександра Попова на предмет корупційних зловживань та порушення прав киян.

Лише незалежна та справедлива оцінка їх роботи дозволить відправити у політичне забуття тих горе-діячів, які, користуючись своєю безкарністю, прагнуть використати київську громаду у своїх інтересах», - наголосив Чумак.

klichko.org

 

Автор: admin от 17.09.2012
Оценка: 





  

 

Комментарии
Дата: Wednesday, 10.10.2012, 14:06 Автор: Олександр Костюк Город: Kyiv
Олександр Костюк, йду кандидатом в народні депутати України ВО № 212, Київ, Дарницький район. Подібні, на дуже толерантні судження, властиві початку виборчої кампанії.

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X