Русский Выберите язык  Выберите язык

На округ Азарова-младшего закупили медицинское оборудование на 15 бюджетных миллионов

Медичні установи м. Слов’янськ Донецької області 23 серпня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання медичного устаткування на загальну суму 14,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Усі замовлення медичні установи повинні отримати не пізніше грудня. Закупівля проводиться коштом місцевого бюджету.

Міська лікарня імені В.І. Леніна за 5,07 млн грн. придбала у ТОВ «Мед-Інвест» різноманітне медичне устаткування, у ПП «Донмед» за 609 тис грн. придбано каталки, ліжка і матраци.

Міський пологовий будинок закупить у київського ТОВ «Тюмень-Медико-Україна» на 210 тис грн. стерилізаційне  обладнання. У донецького ПП «Донмед» придбають на 2,14 млн грн. операційні столи, ліжка і ще на 6,75 млн грн. неонатальні комплекти, дефібрилятори, інкубатори, електрокардіографи та ін.. Загалом пологовий будинок витратить 9,09 млн грн.

Син прем’єр-міністра Миколи Азарова Олексій балотується по 47-у округу з центром у місті Слов’янськ.  25 липня під час свого візиту до м.Слов’янськ він пообіцяв придбання устаткування місцевому пологовому будинку на 10 млн грн. На питання журналістів, за чиї кошти його придбають, кандидат у депутати визнав, що за бюджетні.


НАШІ ГРОШІ

 

Автор: admin от 03.09.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X