Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/729/popov-protivopravno-agitiruet-za-regionalov/

Версия для печати / Оригинальная версия





Попов противоправно агитирует за регионалов

Активістами громадянського руху “Спільна Справа” в рамках незалежного моніторингу виявлено використання адміністративного ресурсу на користь кандидатів від Партії регіонів в Києві.

Так голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов залучає до офіційних міських заходів кандидатів в депутати від Партії регіонів, які використовують ці заходи для власної політичної агітації. Зокрема лише за останній тиждень при відкритті сквера на вулиці Мартиросяна у Солом’янському районі Олександра Попова супроводжував кандидат в депутати Максим Луцький, а при відкритті дитячого дошкільного закладу № 196 в Голосіївському районі голову КМДА супроводжував кандидат в депутати Ігор Лисов. Обидва регіонали вели передвиборчу агітацію за себе особисто та за партійний список.

Також були зафіксовані випадки використання муніципальних ЗМІ для безоплатного висвітлення діяльності вищезазначених кандидатів та кандидата в депутати Валерія Борисова, що балотується в Деснянському районі столиці.

Такі дії мають ознаки злочину, передбаченого ст. 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою та службовим становищем), за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

На фото: О. Попов та М. Луцький відкривають сквер
На фото: Агітація за М. Луцького на бюджетному заході
На фото: О. Попов та І. Лисов відкривають дитсадок

 

Автор: admin от 31.08.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X