Русский Выберите язык  Выберите язык

На Киевщине представители власти угрожают активистам и кандидатам от партии УДАР

У Київській області відбувається справжнє гоніння та залякування активістів опозиційно налаштованих політичних сил з боку представників влади. Про це сьогодні під час прес-конференції в УНІАН заявили члени та активісти політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Так, за словами депутата Ірпінської міської ради від «УДАРу» Ярослава Місяця, на його адресу систематично надходять погрози, також стало відомо про підготовкусфабрикованої кримінальної справи за занадто активну правозахисну діяльність.

Іншому представнику «УДАРу» - депутату Ірпінської міськради Марині Власюк –підпалили автомобіль і навіть намагалися підпалити будинок. Деяким членам партії «УДАР» представники влади погрожують кримінальними справами і закриттям за грати, якщо вони не припинять свою активну політичну діяльність.

Посилення тиску на опозиціонерів партійці від " УДАРУ" пов’язують із кандидатом у народні депутативід Партії регіонів Петром Мельником, який балотується по виборчому окрузі № 95 і намагається контролювати усі суспільно-політичні процеси в Ірпені.

Присутня на прес-конференції народний депутат України Ірина Геращенко вважає, що подібна ситуація склалася через абсолютну безкарність деяких представників партіі влади, які неодноразово порушували виборче законодавство і не понесли за це жодноі відповідальності.

Вона наголосила, що партія «УДАР» та її лідер Віталій Кличко зроблять усе можливе, аби припинити тиск на своїх однопартійців і не дати висуванцям влади залякувати своїх опозиційних опонентів. За її словами, кандидатам від «УДАРу», які мають шанси здобути перемогу у виборчих округах, самовисуванці та кандидати від Партії регіонів пропонують домовитись про зняття кандидатури. При цьому ще жоден кандидат від «УДАРу» не піддався на ці провокації.

На прес-конференції також були присутні міжнародні спостерігачі, які пообіцяли у разі ігнорування українською владою цих порушень донести озвучену інформацію до міжнародної спільноти.

klichko.org

 

Автор: admin от 23.08.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X