Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/682/glavy-gosadministratsii-agitiruyut-za-provlastnyh-kandidatov/

Версия для печати / Оригинальная версия





Главы госадминистраций агитируют за провластных кандидатов

Активістами громадянського руху “Спільна Справа” в рамках незалежного моніторинга парламентських виборів було виявлено системне зловживання владою та службовим становищем з боку голів обласних та районних державних адміністрацій з метою агітації за Партію регіонів та провладних кандидатів. Голови держадміністрацій беруть участь у агітаційних заходах провладних кандидатів, залучають до них державних службовців, працівників бюджетної сфери, порушуючи не лише принцип неупередженості щодо учасників виборчих перегонів, але й відверто нехтуючи інтересами служби. В приміщеннях державних адміністрацій часто знаходяться приймальні провладних кандидатів, проводяться наради їхніх штабів.

Використання адміністративного ресурсу полягає також у неправомірному залученні провладних кандидатів до діяльності державних адміністрацій: робочих поїздок, зустрічей з населенням, відкриттям соціальних об’єктів. Щільність агітаційного графіку голів адміністрацій вражає.
 
14 серпня у Василькові(виборчий округ №94) був зафіксований випадок агітації головою обласної держадміністрації Анатолієм Присяжнюком за кандидата від Партії регіонів Тетяни Засухи, а вже 15 серпня в ході робочої поїздки до Миронівського району(виборчий округ №93) агітував за “регіонала” Олександра Онищенка. В обох випадках кандидати супроводжували Присяжнюка в його робочих поїздках, брали участь в інспектуванні та відкритті соціальних об’єктів, а самі заходи висвітлювались комунальними ЗМІ.
 
13 серпня Присяжнюк також брав участь у заходах, організованих кандидатом Олександром Мостіпаном(ПР) у селі Нова Орлиця Згурівського району області.
 

На фото: Анатолій Присяжнюк та Тетяна Засуха інспектують будівництво елеватора

 
На фото: Анатолій Присяжнюк та Олександр Онищенко на відкритті соціального об’єкту
 
На фото: Анатолій Присяжнюк та Олександр Мостіпан на відкритті соціального житла

 

Автор: admin от 19.08.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X