Русский Выберите язык  Выберите язык

Опозиція може мати проблеми з реєстрацією кандидатів

Об'єднана опозиція може мати проблеми з реєстрацією кандидатів в депутати на вибори.

Таку думку виловили голова комітету виборців Олександр Черненко та колишня прес-секретар Нашої України а член Національного ради з телебачення і радіомовлення Тетяна Мокріді.

"Опозиція проводить з'їзд на вулиці. Це небезпечна гра. Вони мали попередити ЦВК за 5 днів про це. Вулиця - це проблема з мандатною комісією і підрахунком голосів. Аби не зняли з реєстрації", - написала Мокріді у своєму Facebook.

Водночас, на питання "Української правди", чи не стане проблемою те, що з'їзд проведений на вулиці, депутат Сергій Власенко відповів: "Ні. Ми вже проводили з'їзди неодноразово на вулиці, ніяких проблем не було".

Зокрема він нагадав, що висування Тимошенко у президенти відбувалося на Майдані незалежності на такому ж самому відкритому з'їзді.

У свою чергу депутат Руслан Князевич заявив, що ця норма вилучена з нової редакції закону про вибори.

"Як автор цього закону, можу сказати, що ця норма була вилучена з тексту", - сказав він.

У свою чергу голова Комітету виборців України Олександр Черненко вважає, що до БЮТу будуть питання скоріше не через проведення з'їзду на вулиці, а через недотримання процедури затвердження мажоритарних кандидатів.

Як відомо, кандидатів потрібно було голосувати кожного окремо, але їх проголосували списком.


Украинская правда

 

Автор: admin от 30.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X