Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/561/oleksandr-urchinov-programa-z-yakoyu-ob-dnana-opozits-ya-ide-na-vibori-tse-spravzhnya-narodna-programa-d-i/

Версия для печати / Оригинальная версия





Олександр Турчинов: Програма, з якою Об‘єднана опозиція йде на вибори, – це справжня народна програма дій

Програма, з якою Об‘єднана опозиція йде на вибори, – це справжня народна програма дій, націлена на усунення теперішнього режиму від влади і побудову нормальної цивілізованої держави.

Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Об‘єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов в інтерв‘ю.

За його словами, метою програми Об‘єднаної опозиції «Справедлива держава, чесна влада, гідне життя» є побудова в Україні «нормальної цивілізованої, соціально-орієнтованої держави».

«Що для нас означає справедлива держава? Справедлива держава – це держава, де кожна людина має можливість забезпечити себе і свою сім‘ю, де забезпечена рівність всіх перед законом і захищені права кожного. Ми побудуємо в Україні чесну владу – владу прозору і підзвітну громадянам, очищену від корупції», - сказав він.

Першочерговим завданням для Об‘єднаної опозиції в новому парламенті Турчинов назвав «якомога швидше полегшити становище простих людей, доведених нинішнім режимом до повного зубожіння».

«Ми відмінимо нинішню антинародну пенсійну реформу, відновивши пенсійний вік та стаж для жінок, які були раніше. Негайно здійснимо перерахунок пенсій, які зростуть в середньому на 334 гривні. Встановимо єдиний принцип нарахування пенсій – 65% середньомісячної зарплатні. Ніяких «спецпенсій» не буде», - додав він.

Крім того, Олександр Турчинов наголосив, що в новому парламенті потрібно негайно збільшити мінімальну зарплатню до 2400 гривень – рівня прожиткового мінімуму.

«Ми запропонуємо законопроект, який вдвічі зменшує видатки на утримання органів влади та відміняє пільги чиновникам», - сказав він.

«Ми підготували закон, який створить зовсім іншу податкову систему в країні – зменшить кількість податків до семи, створить нормальний інвестиційний клімат. А податкову міліцію, як уособлення «азаровщини», ми зовсім ліквідуємо», - наголосив політик.

«Зрозуміло, що для цього ми повинні перемогти на виборах і сформувати більшість у майбутній Верховній Раді. Ми це виконаємо. Саме для цього сім партій, які ще вчора не могли сісти за стіл переговорів, усвідомили свої помилки, відкинули свої амбіції і сьогодні йдуть єдиним списком «Батьківщини» на вборах. Це відбулось ледь не вперше за двадцять один рік незалежності крани», - підсумував він.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 29.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X