Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/555/yagnibok-rozpov-v-scho-dlya-opozits-bude-golovnim-na-viborah/

Версия для печати / Оригинальная версия





Тягнибок розповів, що для опозиції буде головним на виборах

В опозиції впевнені, що парламентські вибори не пройдуть без фальсифікацій, а тому найбільш важливим для опозиції є збереження результатів виборів за підтримки громадян. Про це заявив лідер партії ВО Свобода Олег Тягнибок.

"Ми бачимо, як зараз працюють і в західних регіонах, і в центральних регіонах представники обласних адміністрацій, представники президента на місцях - вони, фактично, вже не займаються господарською діяльністю, вони не займаються економічними, соціальними питаннями, йде масова підготовка до виборів", - сказав Тягнибок в ефірі 5 каналу.
За його словами, опозиціонери розуміють, що влада буде не тільки друкувати додаткові виборчі бюлетені, а й застосовувати вдосконалені методи фальсифікації виборів. "Ми розуміємо, що будуть друкуватися додаткові бюлетені, ми розуміємо, що будуть готуватися члени комісій, які є залежні від влади і відповідно вони будуть проводити масові фальсифікації, ми розуміємо, що будуть удосконалені всілякі форми фальсифікацій, типу каруселей, синіх светрів і багато іншого . Ми прекрасно розуміємо, що 28 жовтня весь процес зміни влади не завершиться ", - зазначив Тягнибок.

"Мене більше цікавить більше не процес агітації під час виборчої компанії, мене більше цікавить наскільки ми зуміємо зберегти результат, і коли в листопаді місяці, фактично, першого листопада - це вже буде визначальний день, якийсь новітній листопадовий чин, чи вийдуть люди на вулицю, протестуючи проти фальсифікацій, які будуть однозначно, або люди махнуть рукою і їм абсолютно байдуже, демократичним чи чином була обрана влада. Тобто, 28 жовтня - сам факт виборів, а потім листопад місяць - збереження результатів. Ось тоді ми зможемо зробити оцінку, були Чи вони демократичними чи ні ", - зазначив свободівець.

Раніше, 26 липня, стало відомо, що об'єднана опозиція і Свобода узгодили кандидатів на мажоритарних округах, а також домовилися про спільні дії на вуличних акціях і у парламенті. 


liga.net

 

Автор: admin от 28.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X