Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/55/natal-ya-korolevska-konstituts-inii-sud-obmezhiv-mozhlivost-opozits-na-parlamentskih-viborah/

Версия для печати / Оригинальная версия





Наталія Королевська: Конституційний суд обмежив можливості опозиції на парламентських виборах

Решение Конституционного суда Украины (КСУ) о запрете одновременного баллотирования в общегосударственном многомандатном и одномандатном Рішення Конституційного суду України (КСУ) про заборону одночасного балотування у загальнодержавному багатомандатному та одномандатному виборчих округах на виборах до Верховної Ради обмежує можливості для опозиційних кандидатів. Про це в Луганську на прес-конференції, коментуючи оприлюднене сьогодні рішення КСУ, заявила Наталія Королевська, лідер партії «Україна - Вперед!», народний депутат України. 

«Представникам опозиції було б важливо, щоб кандидати в депутати могли отримати кредит довіри громадян в окрузі, але при цьому бути застрахованими від різних інсинуацій з боку нинішньої влади, в тому числі й від незаконного зняття кандидатури, від подальших маніпуляцій з результатами виборів. На жаль, оприлюднене сьогодні рішення Конституційного суду обмежує можливість опозиційним депутатам почувати себе захищеними», - зазначила вона.

Наталія Королевська переконана, незважаючи на ухвалене судом рішення й постійний тиск з боку чинного режиму, опозиція зможе перемогти на майбутніх парламентських виборах. 

«У будь-якому випадку, які б зараз перепони не створювали представники влади для опозиції - шанси перемогти у нас дуже високі. І я впевнена, що кардинально змінити ситуацію в країні зможемо вже цієї осені», - переконана лідер партії «Україна - Вперед!».

Нагадаємо, 10 квітня 2012 року Конституційний суд України оприлюднив рішення, згідно з яким одна й та сама особа не може одночасно балотуватися у загальнодержавному багатомандатному та одномандатному виборчих округах на виборах до Верховної Ради.

korolevskaya.com.ua

 

Автор: admin от 16.04.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X