Русский Выберите язык  Выберите язык

У Гриценка багато сумнівів, щодо опозиційності Кличка

Лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко заявив, що очолювана ним політсила об'єдналася з справжніми опозиційними партіями, а не з тими, які "імітують опозиційність з екранів телевізорів", і пояснив, що переговори з партією УДАР Віталія Кличка не були успішними, тому що "виникають питання до його опозиційності" - повідомляє gazeta.ua

"Партія Громадянська позиція, зваживши все, увійшла до Об'єднаної опозиції Батьківщина. Ми об'єдналися з політичними партіями, які дійсно є опозиційними, які демонструють свою рішучість до дій і в парламенті, і на вулиці, а не з тими, хто з екранів або сіті-лайтів розповідають про свою альтернативності і стоять осторонь від людських проблем ", - заявив Гриценко під час прес-конференції у Львові.

Він зазначив, що "сьогодні є багато питань до партії УДАР та Віталія Кличка".

"Я хотів би почути, чому Іван Плачков, людина, який проводив переговори за спиною уряду, в якому були Гриценко, Яценюк, Тарасюк, Кириленко, Пинзеник, здав інтереси нашої країни - підписав контракт з РосУкрЕнерго, впустив в країну УкрГазЕнерго, які взяли під контроль кращі підприємства. Це національна зрада. Чому ця людина йде від Кличка? Плачков - член партії і політради партії Кличка. І, за згодою лідера партії, Плачков йде очолювати компанію Ахметова Київенерго, проти якої опозиційні сили борються як проти монополіста, який диктує киянам цінову та іншу політику", - сказав Гриценко.

"Як пояснити те, що коли треба було протистояти Беркуту біля Українського дому, Кличко роздавав автографи? Немає відповіді на те, чому Кличко не став поруч з нами на акціях протесту, коли підписувалися Харківські угоди. Ось чому виникає питання до його опозиційності. Тому Громадянська позиція об'єдналася з тими, хто дійсно в опозиції. Ми добре розуміємо, що це квиток на політичну війну, а не за посадами, і ми його беремо", - заявив Гриценко.

 

Автор: admin от 27.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X