Русский Выберите язык  Выберите язык

Тягнибок розраховує на крісло спікера у новій ВР

ВО «Свобода» розраховує на власну фракцію у Верховній Раді нового скликання, в яку увійдуть 50 нардепів.

Про це заявив лідер партії Олег Тягнибок.

«Упевнені, що цього року в парламенті вперше з'явиться націоналістична фракція. На останньому з'їзді «Свобода» сформулювала свою мету на майбутні парламентські вибори: фракція націоналістів в 50 народних депутатів і посаду спікера », - заявив Тягнибок.

За словами політика, досвід попередніх виборчих кампаній показав, що «Свобода» на виборах «зазвичай отримує результат вдвічі, а то і втричі більше, ніж малюють соціологи».

«Враховуючи нинішній рейтинг - близько 6% - і динаміку його росту, конкретну цифру можете спрогнозувати самі», - зазначив Тягнибок.

За словами лідера партії, «Свобода» також розраховує і на солідний результат в мажоритарних округах. «Наприклад, на минулих місцевих виборах в 2010 році« свободівці »тотально виграли мажоритарку в Галичині, хороший результат був і в містах - обласних центрах Правобережжя», - нагадав він.

Тягнибок також повідомив, що партійних список буде затверджений на з'їзді, який відбудеться 1 серпня.

За його словами, зараз завершуються переговори з Комітетом опору диктатурі за погодженням єдиних кандидатур в мажоритарних округах. «Однозначно, що кандидати від« Свободи »будуть балотуватися в мажоритарних округах у всіх регіонах України, включаючи Крим і Донбас», - сказав Тягнибок.

Нагадаємо, раніше член партії Юрій Сиротюк заявляв, що ВО «Свобода» піде на вибори до Верховної Ради самостійно, але продовжить співпрацю з Об'єднаною опозицією по мажоритарних округах. 


lb.ua

 

Автор: admin от 26.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X