Русский Выберите язык  Выберите язык

Турчинов розповів, коли стане відома перша п'ятірка опозиції

Виборчий список об’єднаної опозиції буде оприлюднений після з'їзду партії "Батьківщина". Про це повідомив перший заступник глави партії Олександр Турчинов в інтерв’ю 5 каналу.

Коментуючи два оприлюднені списки опозиції, Турчинов заявив, що "це не весь список, мабуть".

"Список буде значно ширше, ніж кількість людей, які будуть представляти об’єднану опозицію, "Батьківщину", і на округах, і в партійному списку", - додав він.

"Безумовно, якість списків, якість кандидатів в депутати - це дуже важливо. Позиція одна - не повинно бути жодного зрадника, не повинно бути жодної не надійної, не відповідальної людини", - заявив політик.

Відповідаючи на питання, хто буде йти в першій п’ятірці, Турчинов заявив: "Ви знаєте, вона буде відома тільки після того, як за неї проголосують на з'їзді, і це не тому, що тут якась таємність, тому що дійсно висока конкуренція".

"Дуже висока конкуренція, складна конкуренція, і я відверто вам говорю, що остаточну крапку в питаннях і мажоритарних кандидатів, і списку може поставити тільки з’їзд об’єднаної опозиції "Батьківщини", - підсумував він.


Украинская правда

 

Автор: admin от 26.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X