Русский Выберите язык  Выберите язык

Наталія Королевська: балотуватися я буду за списком партії

Про участь в майбутніх виборах до Верховної Ради Україні і діях партії «Україні - вперед!" Луганським журналістам розповіла народний депутат Наталія Королевська. На думку Королевської, в парламент країни вона зможе пройти за партійним списком, в той час як її соратники «цілком зможуть» балотуватися і по мажоритарці.

В число партійних членів «Україні - вперед!» Планується залучити громадських лідерів, які, за словами нардепа, зможуть оновити майбутній склад парламенту молодими особами.

Зокрема, серед таких молодих осіб і місцевий координатор партії «Україні - вперед» Олександр Холопов, який в подальшому і буде займатися нарощуванням електоральної маси в Луганській області.

«18 квітня пройде з'їзд партії, на якому буде презентована програма« Нова економіка. Нова країна ». У Луганській області партію представлятимуть цивільні лідери, які підтримали нас. Зараз організаційними моментами займається Олександр Холопов, який і буде координувати дії по Луганській області », зазначає Королевська.

Крім того, «екс-бютівка» висловила готовність співпрацювати і об'єднуватися з іншими політичними силами:

- Ми готові об'єднуватися з тими політичними силами, які самі цього хочуть, хто поділяє наші цінності.

Нагадаємо, що раніше Українська соціал-демократична партія була перейменована в Партію Наталії Королевської "України - Вперед!". Відповідне рішення було одноголосно підтримано делегатами IX з'їзду УСДП.

politika.lg.ua

 

Автор: admin от 16.04.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X