Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/521/opozits-ya-vzhe-prograla-vibori-pol-tolog/

Версия для печати / Оригинальная версия





Опозиція вже програла вибори - політолог

Політтехнолог Андрій Золотарьов вважає, що Партія регіонів розраховує на перемогу на парламентських виборах в більшості мажоритарних округів за допомогою адміністративного ресурсу. Таку думку Золотарьов висловив на прес-конференції в Києві - повідомляє "Сегодня"  з посиланням на УНІАН.

"Влада сподівається на використання адміністративного ресурсу, інформаційну блокаду і максимальну зачистку електорального поля, і за цей рахунок отримати, мінімум, 150 мажоритарних мандатів", - сказав він.

На переконання Золотарьова, ці надії небезпідставні, оскільки аналіз даних про можливих кандидатів у народні депутати в мажоритарних округах показує, що опозиційні партії не мають шансів на перемогу.

"Фактично опозиція« мажоритарку »зливає", - сказав експерт.

За його словами, в більшості округів Об'єднана опозиція виставляє кандидатів, які не мають значної підтримки виборців.

"По більшості мажоритарних округів опозиція висуває завідомо програшних кандидатів", - сказав Золотарьов. Він зазначив, що активніше за все свої виборчі кампанії проводять партія «Україні - Вперед!» І КПУ. У той же час, на переконання Золотарьова, всі політичні сили зводять свої кампанії до реклами "упаковки", а не до програмних засад. У свою чергу директор компанії GMT Group Анатолій Луценко зазначив, що Об'єднана опозиція вже давно оприлюднила свою передвиборчу програму і проводить в регіонах активну дискусію щодо її принципів. При цьому він додав, що залишається відкритим питання, чи будуть враховані зауваження та рекомендації до цієї програми.

 

Автор: admin от 25.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X