Русский Выберите язык  Выберите язык

ПР дала старт виборчої кампанії на Донеччині

До офіційного старту кампанії з виборів до Верховної Ради України залишилося трохи більше тижня. 30 липня в Києві відбудеться XIV з'їзд Партії регіонів, на якому будуть оприлюднені імена кандидатів від партії влади по одномандатних округах.

У Донецькій області як і раніше зберігається інтрига - хто ж представить «регіоналів» в 21 окрузі Донеччини. Журналісти вважали, що імена кандидатів будуть розкриті в ході XXIII конференції Донецької обласної організації Партії регіонів, яка відбулася сьогодні, 21 липня. Однак поки що облорганізація ПР зберігає мовчання, хоча стверджує, що практично по всіх округах вже є кандидати.

«Остаточна крапка буде поставлена на з'їзді. Практично всі кандидати вже визначені. Стверджувати буде з'їзд », - коротко прокоментував журналістам ситуацію заступник голови ДОО ПР, губернатор Донеччини Андрій Шишацький.

Сьогодні саме він провів конференцію, оскільки глава «регіоналів» Донецької області, віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков не зміг бути присутнім на заході в силу зайнятості в Кабміні. Про це також повідомив Андрій Шишацький, спілкуючись з пресою.

Взагалі губернатор задав тон усій конференції. Шішцкій виступив з 15-хвилинною промовою, висвітлив досягнення Донецької області, окреслив перспективи подальшого розвитку і торкнувся проблем, пов'язаних з майбутніми виборами. Але про все по порядку.

Отже, основними завданнями конференції були прийняття рішення про завдання, які ставлять перед собою «регіонали» по організації проведення виборів і обрання кандидатів на XIV з'їзд Партії регіонів. У залі Донецького національного українського музично-драматичного театру зібралися 477 делегатів з 485 заявлених для участі, з них - 18 народних депутатів України, багато з яких прибули до Донецька для участі в конференції.

«Головний месседж ПР - перемогти на найближчих парламентських виборах. І сьогоднішній день - день старту кандидатів і всіх членів партії у виборчій кампанії. Сьогодні будуть названі делегати з'їзду, озвучена стратегія проведення кампанії. Партія підтвердить мобілізацію і готовність до найближчих виборів », - прокоментував основні питання народний депутат України Ігор Шкіря, який брав участь в роботі конференції.

Нардеп переконаний, що після виборів Партія регіонів також залишиться партією влади. «Тому головне завдання залишається тією ж, що й колись, - поліпшення життя людей, реформування виробництва, створення сприятливого інвестиційного клімату. Всі завдання, які були, залишаються. Партія регіонів продовжує працювати над виконанням всіх взятих на себе зобов'язань », - констатував парламентарій.

Делегати конференції затвердили список представників Донецької області на XIV з'їзд Партії регіонів. Очолює його Президент України, почесний лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Також Донецьку область на з'їзді представлятимуть Президент України, почесний лідер Партії регіонів Віктор Янукович, Прем'єр-міністр України, голова ПР Микола Азаров, секретар РНБО Андрій Клюєв, віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Крім того, область на з'їзді представлять народні депутати України, губернатор Андрій Шишацький і глава облради Андрій Федорук, депутати обласних і міських рад області від Партії регіонів, мери міст, керівники міських організацій ПР. Всього Донецька область делегує до Києва 128 осіб. 


УРА-Информ.Донбасс

 

Автор: admin от 22.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X