Русский Выберите язык  Выберите язык

Регіонали Київщини провели відкриті партійні збори

У Вишгороді відбулися відкриті збори Київської обласної організації Партії Регіонів. Зібралося понад 10 тисяч представників місцевих організації Київщини, щоб вирішити нагальні питання партійного життя: вручити партбілети новоприйнятим партійцям, висунути своїх кандидатів до Верховної Ради України на виборах-2012, а також завершити обговорення обласної виборчої програми Партії Регіонів, яке відбувається вже протягом місяця.

Голова Київської обласної держадміністрації та один з керівників обласної організації ПР Анатолій Присяжнюк подякував однопартійцям за активну участь у роботі над обласною виборчою програмою: «Надійшло більше 200 тисяч відгуків та пропозицій! Останні з них було внесено безпосередньо перед нашими зборами - на партійній конференції, що відбулася перед загальними зборами. Користуючись нагодою, хочу подякувати всім, хто поділився з нами своїми думками. Всі ваші побажання будуть враховані, і вже на наступному тижні ми представимо громадськості повністю сформовану програму наших зобов'язань перед людьми». В той же час, він так охарактеризував стратегію дій Партії регіонів протягом виборчих перегонів: «Партія регіонів - це відповідальна політична сила, яка має мужність визнавати свої помилки, прагне творити і робити конкретні справи для людей. Наші опоненти знову готуються брати голоси виборців демагогією та порожніми обіцянками. Так вони діяли завжди. Тож ми повинні їм протиставити потужні факти, правду і аргументовану позицію».

Під час відкритих зборів Анатолій Присяжнюк також представив 9 кандидатів, що підуть на парламентські вибори за підтримки ПР по округах № 91-98, а також членів обласної парторганізації, які рекомендовані до загальноукраїнського партійного списку. Учасники зборів також привітали своїх нових однопартійців, які щойно одержали партквитки. Серед них - Герой СРСР, ветеран-«афганець», студенти, педагоги, медики, працівники галузі культури, підприємці. Завершилися партійні збори піснею «Україно, Україно» у виконанні Михайла Поплавського та Наталії Бучинської.

Прес-служба Київської обласної організації Партії регіонів

 

Автор: admin от 22.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X