Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/499/oleksandr-roshenko-pov-yazu-vchorashn-obshuki-z-pochatkom-akts-kra-na-proti-nukovicha/

Версия для печати / Оригинальная версия





Олександр Ярошенко пов'язує вчорашні обшуки з початком акції Україна проти Януковича!

Голова Донецького виборчого штабу Об’єднана опозиція «Батьківщина» Олександр Ярошенко на зустрічі з журналістами заявив, що пов’язує вчорашні обшуки в Маріуполі зі своєю прес-конференцією, коли він закликав жителів Донецької області взяти участь в акції "Україна проти Януковича!".

«Пройшло менше двох діб, як до офісу, де одним із засновників виступає моя донька, прийшли з перевіркою. Підкреслю, що Емма Олександрівна Ярошенко – одна із вісьмох засновників, але постанова була виписана виключно на її ім’я. – говорить Олександр Ярошенко. – І так по всій Україні. В Харкові, коли активісти від опозиції намагались встановити намет задля збору підписів проти Віктора Януковича – на них буквально натравили міліцію. А що це означає? Тільки те, що владою рухає  страх, вона намагається себе убезпечити, але я заявляю про те, що ми продовжуємо працювати. А подібні дії я сприймаю, як тиск, політичне беззаконня».

Нагадаємо, що під час обшуку, було вилучено жорсткі диски та усі документи з бухгалтерського обліку за три роки. Провести фото чи відео фіксацію документів, що підтверджують правомірність обшуку, співробітники податкової міліції не дозволили. Але, як вдалося помітити співробітникам фірми, папери на обшук виписано на «Торгівельний Дім Яруд», в той час, як близько трьох років, підприємство носить іншу назву – «ТОВ Яруд Нерухомість».

«За півтори роки регулярних обшуків я всіх тих податківців знаю в обличчя. І коли вчора звернувся, чи розуміють вони, що зараз виконують політичне замовлення – вони опустили очі. Є людський фактор – вони виконавчі люди. Але невже не зрозуміло, що це провокація, що у людей, тих же співробітників фірм, що обшукуються, вже накипіло, вони просто вибухнуть! Повірте, що наприкінці обшуку були й вибачення, щось намагались пояснити. Хоча для нас обшук стає рядовим заходом  - на одному з підприємств за останні 1,5 роки проведено 12 обшуків,» - констатував Олександр Ярошенко.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 22.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X