Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/495/donetska-oblasna-organ-zats-ya-p-ne-gotova-rozkriti-mena-imov-rnih-mazhoritarnik-v/

Версия для печати / Оригинальная версия





Донецька обласна організація ПР не готова розкрити імена ймовірних мажоритарників

Донецька обласна організація Партії регіонів не готова озвучити імена кандидатів для балотування по мажоритарних округах, які запропонує на затвердження всеукраїнського партійного з'їзду. Про це голова Донецької облдержадміністрації, заступник голови ДОО Партії регіонів Андрій Шишацький сказав сьогодні журналістам.

«Обласна організація в цілому визначилася щодо кандидатів. Практично всі 21 кандидат уже визначений. Затверджуватися буде з'їздом », - зазначив він.

На питання журналістів, чому ховаються імена кандидатів, А. Шишацький сказав: «Вам ця інформація цікава? Я думаю, дізнаєтеся в найближчі дні ».

Раніше Донецька міська організація ПР повідомила, що рекомендує висунути як кандидатів в народні депутати по мажоритарних округах, розташованим в Донецьку, голови комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, члена Партії регіонів Тетяну Бахтєєву, народного депутата України від Партії регіонів Юхима Звягільського, нардепа від Партія регіонів Валентина Ландика, заступника голови Донецької обласної організації Партії регіонів, керівника фракції Партії регіонів у Донецькій обласній раді Олександра Бобкова та секретаря Донецької міської ради Миколу Левченка.

Поки список кандидатів, які після перевірки їх Рухом «Чесно» можуть бути затверджені як кандидати від партії на мажоритарних округах в Донецькій області, назвала тільки партія «УДАР».

Інші партії не раз заявляли, що назвуть імена «мажоритарників» тільки після з'їзду, оскільки побоюються тиску на своїх кандидатів з боку влади. 


«ОстроВ»

 

Автор: admin от 22.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X