Русский Выберите язык  Выберите язык

Опозиції перекривають шлях до виборця - Андрій Пишний

Об’єднана опозиція у телеефірі представлена у співвідношенні із владою як 1 до 5. Це лише 18%, в той час, як влада має 78%. Про це на прес-конференції у Рівному повідомив заступник керівника Центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Андрій Пишний.

«Нині склалася ситуація, що практично всі центральні телеканали належать представникам Партії регіонів або їх симпатикам, або ж просто надійно контролюються владою, - наголосив Андрій Пишний. – Потрапити на ефір чи просто розмістити ролик стало справжньою проблемою. Окрім того, на телеканали повернулися темники. Контролює їх виконання радник президента України Ігор Шувалов. І виходить, що нині в Україні про владу говорять, як про покійника: або добре, або нічого. Тому єдина можливість донести до людей свою позицію, це звичайна зустріч, спілкування».

Андрій Пишний наголосив, що власники рекламних щитів неохоче йдуть на співпрацю з представниками Об'єднаної опозиції.

«У Дніпропетровську і Запоріжжі нам не вдалося розмістити жодного білборду з зображенням Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка», - розповів Пишний.

«Складна ситуація з цим і в Києві. Зі 156 наявних площ, нам вдалося орендувати 40, а розмістити рекламу ледь на 14. Власники щитів нам прямо кажуть: «Нам треба працювати і платити податки», а через тиск на них з боку влади, не хочуть просто ризикувати. Ну хіба ж це рівні можливості, про які так кричать у Партії регіонів і у владі?», - підсумував він.

frontzmin.ua

 

Автор: admin от 21.07.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X