Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/482/gorl-vsk-pens-oneri-stoyat-v-cherz-za-sotneyu-v-d-nardepa/

Версия для печати / Оригинальная версия





Горлівські пенсіонери стоять в черзі за сотнею від нардепа

Вранці, 20 липня, біля офісу Горлівської міської організації Партії регіонів утворилася довга черга: пенсіонери прийшли писати заяву на отримання матеріальної допомоги у розмірі 100 гривень від народного депутата України Миколи Янковського.

За підрахунками gorlovka.ua, в загальній складності в черзі стояло більше 50 чоловік. Прийом здійснював помічник-консультант парламентарія Валерій Радомський. Опитані кореспондентами сайту gorlovka.ua люди похилого віку розповіли, що сьогодні вони написали заяви, в яких вказали свої контактні дані, адресу проживання, телефон та причину, через яку просять у Янковського гроші і здали ксерокопії паспортів. Кошти обіцяють їм перевести на банківську картку в наступному місяці.

Пенсіонери особливо не морочилися і переписували один в одного причини для надання допомоги: на лікування очей, на операцію, на відновлення здоров'я, на відпочинок. За визнанням бабусь, подібна практика здійснюється з квітня. На запитання: «Звідки дізнаються про атракціоні небаченої щедрості?», Пенсіонери повідомили, що інформація поширюється різними способами, але в першу чергу через лікувальні установи, постійними пацієнтами яких і є «бабусі Янковського».

Нагадаємо, Герой України, народний депутат від Партії регіонів Микола Янковський - екс-власник концерну «Стирол». На момент продажу експерти оцінювали хімпідприємство в 650-750 млн. доларів. У Горлівці у Янковського залишився інший бізнес: він як і раніше є власником компанії "Стиролбіофарм", що виробляє медпрепарати. До речі, вітаміни від Янковського нинішньої весни безкоштовно роздавали в школах Горлівки. Після цього нардеп вирішив виділити 1 мільйон гривень на міні-проекти. Тоді ж Комітет виборців України оцінив ці дії як «непрямий підкуп виборців».


gorlovka.ua

 

Автор: admin от 20.07.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X